ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στην αίθουσα που διδάσκονται Αγγλικά για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες!

Στην αίθουσα που διδάσκονται Αγγλικά για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες!

Newsroom

Μόλις μάθαμε ότι υπάρχει εξειδικευμένη καθηγήτρια Αγγλικών στον Βόλο για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, η κυρία Ειρήνη Παλάσκα, αμέσως σας το γράψαμε, γιατί ξέρουμε την αγωνία που έχετε εσείς οι μανούλες που τα παιδιά σας είναι λίγο διαφορετικά και ξέρουμε πόσο ψάχνατε να βρείτε τον εκπαιδευτικό, που θα είχε την γνώση να τους μάθει όσα θέλεις να ξέρουν….με διαφορετικό τρόπο!

Η Ειρήνη είναι Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας και δημιουργός του προγράμματος Englexia που διδάσκεται στα Φροντιστήρια Αγγλικών Papakiritso. Όντας καθηγήτρια για περισσότερο από 15 χρόνια, αντιλήφθηκε πως υπάρχουν διαφορετικά παιδιά. Όχι παιδιά που δεν μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά παιδιά που χρειάζονται άλλη προσέγγιση.

Έχοντας το αίσθημα της ευθύνης απέναντι σε αυτά τα παιδιά και αγαπώντας πολύ την δουλειά της, ειδικεύθηκε στις μαθησιακές δυσκολίες στις ξένες γλώσσες, φέρνοντας μια πολύ καινοτόμα και ολιστική μέθοδο διδασκαλίας στην πόλη μας, για την οποία και βραβεύτηκε ως “δασκάλα της χρονιάς” σε παγκόσμιο διαγωνισμό από τον Βρετανικό Οργανισμό “Nessy”!ι με το πρόγραμμα Englexia και την Ειρήνη Παλάσκα, όχι απλά θα μάθει Αγγλικά, αλλά θα πάρει και πτυχίο, όπως το έχουμε δει να συμβαίνει σε δεκάδες παιδιά και ακόμα και σε παιδιά που δεν ήθελαν καν να ακούν την λέξη Αγγλικά και γνωρίζοντας την κα.Παλάσκα, ανυπομονούν να πάνε στο μάθημα!!!

Και πως αλλιώς; Αφού εκεί τα παιδιά βρίσκουν την προσέγγιση που τους χρειάζεται. Ιδιαίτερη μεταχείριση ανάλογα της δυσκολίας του κάθε παιδιού, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με καρέκλες, παιχνίδια και εξοπλισμό που το καθένα από αυτά παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην εκτόνωση των παιδιών, προκειμένου να κερδηθεί η απόλυτη αφοσίωση και προσοχή στο μάθημα και φυσικά ειδικά βιβλία, διαμορφωμένα για παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Δώσε στο παιδί σου την ευκαιρία να μάθει, όσα όλα τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί μπορεί και είναι κρίμα να το στερηθεί, επειδή μέχρι σήμερα δεν έπεσε σε ανθρώπους και δασκάλους με τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία στην διαχείριση παιδιών που αντιμετωπίζουν μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα!

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα Φροντιστήρια Παπακυρίτση και εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο!

Εσύ όμως, μη χάνεις άλλο χρόνο!

Το Englexia και την Ειρήνη Παλάσκα και για πολλά περισσότερα, θα τους βρείτε εδώ:

Κολοκοτρώνη 19, Βόλος

Τηλέφωνο: 693 249 3141

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις