ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σπούδασε “Τουρισμό & Εστίαση” δίπλα στους καλύτερους!

Σπούδασε “Τουρισμό & Εστίαση” δίπλα στους καλύτερους!

Newsroom

Όταν μιλάμε για σπουδές υψηλού επιπέδου στον Βόλο, μιλάμε πάντα για το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, που με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης και με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του κρατά τα σκήπτρα όχι απλά της προτίμησης αλλά της επιτυχίας, αφού οι απόφοιτοι του σήμερα εργάζονται στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και εταιρίες της χώρας!

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, είναι ένα δώρο για τον Βόλο!

Είναι μια ευκαιρία να σπουδάσεις σ έναν εκπαιδευτικό χώρο, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, ανέσεις και εκπαιδευτικό προσωπικό που μόνο στα μεγαλύτερα κολέγια του εξωτερικού θα είχες την ευκαιρία να το πράξεις!

Αξίζει να το γνωρίσεις, να περιηγηθείς στους χώρους του, να συζητήσεις για τις σπουδές σου και τις ευκαιρίες καριέρας που σου δίνουν και να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου να κλείσει το μεγαλύτερο “deal” με το μέλλον του!

Πέρα από τις πραγματικά εξωπραγματικές εγκαταστάσεις του, όπου έχεις την δυνατότητα να εκπαιδευτείς λες και βρίσκεσαι μέσα στον πραγματικό χώρο εργασίας, θα έχεις δίπλα σου τους καλύτερους συμβούλους αλλά κυρίως τους καλύτερους εκπαιδευτές!

Όλοι του με βαθιές γνώσεις, εμπειρία και μια τεράστια επιτυχία στη καριέρα τους!

Δίπλα τους θα μάθεις τους τρόπους να φτάσεις και εσύ ψηλά και σύντομα να ξεκινήσεις την δική σου πετυχημένη καριέρα!

Μην το σκέφτεσαι, η επιλογή είναι μία!

ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Μάθε περισσότερα εδώ:
http://www.iekdimitra.gr/el/

Φερών 65, 38334

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις