ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σπούδασε την ομορφιά δίπλα στην κορυφαία Make Up Artist Μάχη Τριαντάρη!

Σπούδασε την ομορφιά δίπλα στην κορυφαία Make Up Artist Μάχη Τριαντάρη!

Newsroom

Σπουδές ομορφιάς;

Ονυχοπλαστική, Κομμωτική ή Make up;

Σπούδασε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, δίπλα σε κορυφαίους και πετυχημένους επαγγελματίες, δίπλα σε αυτούς που σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην επιτυχία και την επαγγελματική αποκατάσταση!

Σήμερα όλοι οι απόφοιτοι του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, είναι ήδη εργαζόμενοι σε μερικές από τος μεγαλύτερες επιχειρήσεις ομορφιάς της πόλης μας και όχι μόνο και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού στο ΔΗΜΗΤΡΑ δημιουργούνται οι πιο ανταγωνιστικοί επαγγελματίες της αγοράς!

Γίνε Make Up Artist, μάθε τα μυστικά της ομορφιάς και κάνε την καριέρα που ονειρεύεσαι, δίπλα στην καταξιωμένη Μάχη Τριαντάρη, που εδώ και 20 χρόνια πρωταστατεί και ξεχωρίζει στον χώρο της, έχοντας τεράστια τηλεοπτική εμπειρία, έχοντας γράψει χιλιόμετρα σε μεγάλα κανάλια της Αθήνας, έχοντας λάβει μέρος σε μεγάλες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ ταυτόχρονα έχει συμμετάσχει με την ομάδα της πάμπολλες φορές σε καλλιστεία, δουλεύοντας κάτω από δύσκολες συνθήκες, με τον χρόνο να πιέζει, αλλά τ αποτελέσματα τόσα τα δικά της όσο των μαθητών της, να δικαιώνουν την προσπάθεια!

Πέρα από το γεγονός ότι μιλάμε αναμφισβήτητα για μια κορυφαία Make Up Artist, με μεγάλη εμπειρία, κυρίως μιλάμε για μια εκπαιδεύτρια με υπομονή και επιμονή, που είναι πάντα δίπλα στους σπουδαστές, χωρίς κανέναν ανταγωνισμό, μαθαίνοντας τους τα πιο δύσκολα και εύκολα μυστικά τους και ανοίγοντας τους μοναδικούς δρόμους καριέρας!

Δίπλα σου σαν φίλη, σαν μαμά, σαν αδελφή, θα σε στηρίξει, θα σε βοηθήσει και αν εσύ το θες, ένα είναι το βέβαιο, με συνεργασία και δουλειά, ελπίζει και έχει ως στόχο, να φτάσεις και να προσπεράσεις την καριέρα της!

Αυτά, μπορούν να στα επιβεβαιώσουν όλοι οι μαθητές της, που σήμερα δουλεύουν είτε πετυχημένα ως ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε σε μερικούς από τους σημαντικότερους χώρους ομορφιάς της πόλης μας!

Η Μάχη σε περιμένει ν ανοίξετε μαζί τον δρόμο προς την επιτυχία!

Ακολούθησε την!

Τηλέφωνο:

Μάθε περισσότερα: 
http://www.iekdimitra.gr/el/

Φερών 65, 38334

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες από το χθεσινό MasterClass της Μάχης Τριαντάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις