ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ρουστίκ γάμος στην Μακρυνίτσα με την υπογραφή της Ε.Χατζηδημητρίου! (ΦΩΤΟ)

Ρουστίκ γάμος στην Μακρυνίτσα με την υπογραφή της Ε.Χατζηδημητρίου! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Η Ελένη Χατζηδημητρίου, event planner, είναι γνωστή για το γεγονός πως οι γάμοι που αναλαμβάνει, όπως και οι βαπτίσεις, δεν μοιάζουν με κάτι άλλο, με κάτι που μπορεί να έχεις ξαναδει!

Έχοντας η ίδια φινέτσα και γούστο, με πάθος για την δουλειά που κάνει, μόνιμο ψάξιμο και διάβασμα, καταφέρνει να δίνει ολοκληρωμένα αποτελέσματα στο 100%, έχοντας βάλει σε κάθε δουλειά της, εκτός από σκληρή προσωπική δουλειά, κομμάτια της ψυχής της και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά!

Οι γάμοι της, οι εκδηλώσεις της, οι βαπτίσεις της έχουν μια πολυτελή φινέτσα και αν πρέπει να δώσεις ένα μόνο χαρακτηριστικό στις δουλειές της, θα πεις πως αυτές, είναι “σικ”!

Χωρίς να φορτώνει, ξέροντας να αφαιρεί και να προσθέτει όπου πρέπει, ότι πρέπει, όπως πρέπει, απλά μας μαγεύει….

Πρόσφατα από τον Αλμυρό και επειδή οι Βολιώτες που της εμπιστευόταν τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους, ήταν πολλοί, άνοιξε το γραφείο της και στο κέντρο του Βόλου!

Θα τη βρείτε λοιπόν στην Τοπάλη 80.

Να την επισκεφθείτε, μόνο να θέλετε κάτι εκλεπτυσμένο και φινετσάτο, κάτι ξεχωριστό και σικάτο…γιατί έτσι δουλεύει και έτσι λειτουργεί, γι αυτό και κάθε εκδήλωση της, φωτογραφίζεται με θαυμασμό ακόμα και από τους καλεσμένους!

Σήμερα επέλεξα να σας δείξω έναν Ρουστίκ γάμο που πραγματοποιήθηκε στην Μακρυνίτσα, με φράσεις από τον ύμνο της αγάπης του Αποστόλου Παύλου μεταφρασμένες στα αγγλικά…

Δείτε περισσότερες δουλειές της εδώ και…θα μαγευτείτε: https://www.facebook.com/hchdesign.gr/

Τηλέφωνο: 697 269 5505

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις