ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ρομποτική τον Ιούνιο στα Φροντιστήρια Papakiritsi με 35 ευρώ!

Ρομποτική τον Ιούνιο στα Φροντιστήρια Papakiritsi με 35 ευρώ!

Newsroom

Ρομποτική αξίζει να κάνει το παιδί σου, 12 μήνες τον χρόνο. Αν ωστόσο το πρόγραμμα του είναι πάντα πολύ σφιγμένο και δεν μπορούσατε να βάλετε ακόμα μια ψυχαγωγική και διδακτική δραστηριότητα, είναι ευκαιρία να έρθει σε επαφή με την ρομποτική, τώρα τον Ιούνιο που οι υποχρεώσεις του μειώνονται!

Μάλιστα, μπορείτε να δώσετε αυτή την ευκαιρία στα παιδιά σας, νηπίου ή δημοτικού, μόνο με 35 ευρώ στα Φροντιστήρια Papakiritsi.

Είμαι βέβαιη ότι ξεκινώντας και τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν και θα ανυπομονούν για κάθε μάθημα, αλλά και εσείς θα βλέπετε πόσο καλό τους κάνει και πόσο τα βελτιώνει και σίγουρα θα κρατήσετε αυτή την δραστηριότητα και μετά το καλοκαίρι.

Τώρα θα σου πω, σε περίπτωση που δεν ξέρεις, λίγα περισσότερα πράγματα για το πόσο καλό κάνει η ρομποτική. Δες απόσπασμα παλιότερες δημοσίευσης μου:

Τα ανίψια μου, κάνουν ρομποτική τα τελευταία χρόνια με την εξαιρετική Βέρα Κητηλή, που τυγχάνει να είναι και η καθηγήτρια Αγγλικών τους. Η κυρία Κητηλή είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και σας την συστήνω ανεπιφύλακτα έχοντας δει τα παιδαγωγικά οφέλη του προγράμματος, στα ανίψια μου.

Από τον μικρότερο που ξεκίνησε 4ων χρονών, μέχρι την μεγάλη που είναι μαθήτρια Γυμνασίου, είδαμε τεράστια διαφορά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, της επικοινωνίας, την συνεργασίας, αλλά κυρίως στην ανάπτυξη τους ως αναφορά την κριτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων!

Άλλα παιδιά….

Το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά δεν καταλάβαιναν ότι πηγαίνουν σ ένα μάθημα εκπαίδευσης, το έβλεπαν ξεκάθαρα ως ψυχαγωγία, ανυπομονώντας πάντα για το επόμενο μάθημα. Και από κάθε μάθημα γύριζαν διαφορετικά και μέσα στον χρόνο τόσο οι γονείς τους, όσο και εγώ έβλεπα την ωριμότητά τους, την διαφορετικότητα στον τρόπο σκέψης τους από παλιότερα, αλλά και από άλλα συνομήλικα παιδιά.

Η εκπαιδευτική ρομποτική, περικλύει πολλές εκπαιδευτικές δράσεις με διεπιστομονικό χαρακτήρα που έχει έτσι ως αποτέλεσμα τα παιδιά μας με παιγνιώδη τρόπο να έρχονται σε επαφή με πολλές διαφορετικές επιστήμες.

Είναι απίστευτο το πόσες δεξιότητες καλλιεργούνται και πόσο ενισχύεται η φαντασία τους και η δημιουργικότητά τους μέσα από το πρόγραμμα.

Βέβαια πέρα από το πρόγραμμα, για εμένα προσωπικά παίζει ρόλο η δασκάλα τους, η κυρία Κητηλή και αυτό γιατί δεν μπαίνει σε μια αίθουσα απλά και κάνει όσα ορίζει το πρόγραμμα να γίνουν. Σκύβει πάνω από κάθε παιδί. Ασχολείται μαζί του και προσπαθεί να ανακαλύψει έμφυτα ταλέντα και δεξιότητες με σκοπό να “σπρώξει” το παιδί προς τα εκεί και φυσικά να ενημερώσει τους γονείς για τις κλήσεις του κάθε παιδιού. Είναι απίστευτο το πόσο βοηθά κάθε παιδί ξεχωριστά να ενισχύσει τα προσωπικά του ταλέντα και την κλήση του.

Δεν υπάρχει πραγματικά για εμένα πιο δημιουργικός τρόπος ένα παιδί να έρθει σ επαφή έχοντας προετοιμαστεί για αργότερα με τις φυσικές επιστήμες και την τεχνολογία!

Τα δικά μου ανίψια γυρνούσα σπίτι με χαρά, λέγοντας μας πως κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν robot ή μιλώντας μας μόλις σε ηλικία 5 ετών με μαθηματικές έννοιες…..και πιστέψτε με, ήταν αυτή η καλύτερη προετοιμασία για να πάνε τα παιδιά αργότερα στο σχολείο, έχοντας ήδη μια πρώτη επαφή με μαθηματικά, φυσική και όχι μόνο!

Σύντομα θα ζητήσω από την κυρία Βέρα Κητηλή να μας πει πολλά περισσότερα για να αντιληφθείτε σε βάθος το πόσο σπουδαίο, αποδοτικό και αποτελεσματικό είναι αυτό το πρόγραμμα ρομποτικής.

Θα τους βρείτε Κασσαβέτη 126 και Κολοκοτρώνη 19 στον Βόλο στα Φροντιστήρια Αγγλικών Παπακυρίτση.

Τηλέφωνα: 24210 41530 και 6936944391

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις