ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πως 3 αδέλφια από την Μαγνησία έκαναν τους Αθηναίους να πίνουν νερό στ όνομα τους!

Πως 3 αδέλφια από την Μαγνησία έκαναν τους Αθηναίους να πίνουν νερό στ όνομα τους!

Newsroom

Περήφανοι για τ αδέλφια από τα Κανάλια Μαγνησίας, Θανάση, Δημήτρη και Νίκο Τσιούκα που με πίστη, υπομονή, επιμονή, αγάπη στον πρωτογενή τομέα, σπουδές και κυρίως σεβασμό στον καταναλωτή κατάφεραν με τα προϊόντα τους να κάνουν τους Αθηναίους να πίνουν νερό στ όνομα τους, ενώ την ίδια ώρα, εμείς οι Βολιώτες ανακαλύπτοντας το επίπεδο και την φιλοσοφία της νέας τους επιχείρησης στον Βόλο, Karla Farm Fresh στην 2ας Νοεμβρίου 92, έχουμε κερδίσει χρόνο και ποιότητα ζωής.

Γιατί το λέω αυτό;

Θα σας εξηγήσω παρακάτω.

Τα τρία αδέλφια ασχολούνται με την κτηνοτροφία, εκτρέφοντας τα ζώα τους με βιολογικό τρόπο. Όλα ξεκινούν από εκεί. Αυτή είναι η βάση της φιλοσοφίας τους που εκτείνεται σε όλα τους τα προϊόντα τα οποία δημιουργούνται με αγάπη, μεράκι και σεβασμό, σε εγκαταστάσεις που τηρούν όλες τις προϋποθέσεις και πρώτη ύλη, από το Α έως και το Ω όσα οι ίδιοι παράγουν στην κτηνοτροφική τους μονάδα.

Τους επισκεφθήκαμε στο κατάστημά τους στην Αθήνα, όπου πραγματικά φτάνουν εκεί από κάθε γωνιά της Αθήνας, για να δοκιμάσουν και ν αγοράσουν τους διατροφικούς θησαυρούς τους!

Τα 3 αδέλφια πέρα από την γνώση της κτηνοτροφίας, έχουν σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Γεωπονία και Λογιστική, μπορώντας έτσι να ελέγχουν και να “τρέχουν” όλη την αλυσίδα της παραγωγής και της διανομής.

Πρόσφατα άνοιξαν ένα κατάστημα “κόσμημα” στην πόλη μας, στην 2ας Νοεμβρίου 92, όπως προαναφέρθηκε, καινοτομώντας και δημιουργώντας ουσιαστικά την πρώτη επιχείρηση του Βόλου, μέσα στην οποία βρίσκεις πολλές μικρές επιχειρήσεις καλύπτοντας πολλές και διαφορετικές ανάγκες.

Από το ψωμάκι σας και τα γλυκά σας, μέχρι τα τυριά σας, τα γιαουρτάκια σας και το γάλα σας, όλα μπορείτε να τα βρείτε μόνο σ ένα μαγαζί….ολόφρεσκα και αγνά, χωρίς πρόσθετα και περιττή επεξεργασία, όπως τα βρίσκαμε κάποτε στο χωριό μας, άλλωστε και το Karla Farma Fresh, είναι έτσι ακριβώς στημένο, σαν την πλατεία του χωριού μας!

Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν σε μια εποχή που η υγεία επιβαρύνεται τόσο πολύ από εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και από τις τοξίνες που κουβαλούν διάφορα τρόφιμα. Είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε για το οικογενειακό μας τραπέζι, αυτό ακριβώς “το πιο αγνο” που ψάχνουμε για τα παιδιά μας!

Η ποικιλία των ετικετών τους τεράστια, για να διαλέξετε εσείς αυτή που είναι πιο κοντά στα γευστικά σας γούστα.

Με κάθε σου επιλογή ξέρεις πως το γιαουρτάκι σου, κλασσικό, στραγγιστό χαμηλών λιπαρών ή μη, είναι το πιο νόστιμο και ταυτόχρονα το πιο υγεινό δώρο ευεξίας και δύναμης που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, το ίδιο ισχύει και για τα μοναδικά τυριά τους, λευκά και μη!

Όμως ένας από τους κωδικούς που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, είναι το κεφίρ τους, επέλεξε το σε όποια εκδοχή σ αρέσει περισσότερο και απόλαυσε το χωρίς καμία τύψη!

Όσο για το Ζαχαροπλαστείο και τον Φούρνο που βρίσκετε μέσα στο κατάστημα, ένα μόνο να θυμάστε….καθημερινά ανταγωνίζονται τον ίδιο τους το εαυτό, αφού ο τρόπος που δουλεύουν τα διαφορετικά φτιαγμένα γλυκά τους από την δική τους πρώτη ύλη και τα ξεχωριστά ψωμιά τους, δεν μπορούν να βρουν ανταγωνιστή στη πόλη!

Φτάνοντας εκεί για τα ψώνια σας, δοκίμασε τις πιτούλες τους και επειδή θα ξετρελαθείς, πάρε μερικές και για το σπίτι….σε ταψάκι, έτοιμες για ψήσιμο όποτε εσύ το θελήσεις, φτιαγμένες με ελαιόλαδο, φύλλο στο χέρι και το δικό τους τυρί και βούτυρο!

Μην πεις ότι δεν στο είπα….

Είτε λοιπόν είσαι Βολιώτης που ζεις στην Αθήνα, είτε Βολιώτης που ζεις στον Βόλο, αξίζει να γνωρίσεις και να στηρίξεις την πιο αξιόλογη και ολοκληρωμένη οικογενειακή επιχείρηση της πόλης, όχι επειδή είναι δικά μας παιδιά, αλλά επειδή είμαστε ότι τρώμε και ο καθένας από εμάς αξίζει απλά το καλύτερο!

Καλές δουλειές παιδιά και ευχόμαστε σύντομα και σε άλλες πόλεις!

Θα τους βρείτε στην Αθήνα: Πανόρμου με Χατζηκωσταντή 1

Στον Βόλο: 2ας Νοεμβρίου 92

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις