ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πορτοφόλια, ζώνες και εσάρπες- Επύνωμα και οικονομικά δώρα! (ΦΩΤΟ)

Πορτοφόλια, ζώνες και εσάρπες- Επύνωμα και οικονομικά δώρα! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Είναι μια περίοδος που ξεκινάμε να σκεφτόμαστε τι δώρα θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και με αφορμή μια υποχρέωση που είχα εγώ και νιώθω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή δώρου, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί μας ιδέα εξαιρετική!

Ένα πορτοφόλι, μια εσάρπα ή μια ζώνη, είναι ένα χρηστικό δώρο που θα κάνει χαρούμενη κάθε γυναίκα. Με το σχέδιο και σε σχέση με το στιλ δεν θα ρισκάρετε, αφού θα παίξετε με την διαχρονικότητα της επωνυμίας Guess.

Κλασσικά σχέδια που όλες αγαπάμε!

Στο DA Multibrand, στην Σπυρίδη μεταξύ της Τάκη Οικονομάκη και της 28ης Οκτωβρίου, με 50-60 ευρώ, που είναι ένα ποσό που έτσι και αλλιώς για ένα καλό δώρο θα το διαθέσουμε, εσύ θα βγεις ασπροπρόσωπη και η γυναίκα που θα της το κάνεις δώρο σίγουρα θα το τιμήσει και θα το χαρεί!

Μια κοινή μπλούζα, ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και μια τούρτα, περίπου τόσα θα σου κοστίσουν, οπότε ούτε καν να το σκέφτεσαι, θα ψωνίσεις από το DA Multibrand, οικονομικά, χρηστικά και επώνυμα!

Αν και επειδή σε ξέρω, ήδη έχεις σκεφτεί πως σου λείπει μια ζωνούλα για το παντελόνι που αγόρασες πρόσφατα ή ένα νέο πορτοφόλι αφού αυτό που ήδη έχεις είναι ταλαιπωρημένο!

Είδες πόσο καλά σε ξέρω;

Καλές αγορές κορίτσια μου!

Πάρτε μια μικρή γεύση και από σχ΄έδια:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις