ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ποιοί επαγγελματίες της Μαγνησίας ΔΕΝ θ ανοίξουν ξανά…

Ποιοί επαγγελματίες της Μαγνησίας ΔΕΝ θ ανοίξουν ξανά…

Newsroom

Με μεγάλη λύπη και συνομιλώντας τόσες μέρες μ επαγγελματίες της Μαγνησίας απ όλους τους χώρους, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας πούμε ότι αρκετοί είναι αυτοί που δεν θ ανοίξουν ξανά τις επιχειρήσεις τους.

Δεν μιλάμε προφανώς για λουκέτα, που και τέτοια θα έχουμε, αλλά για μια απόφαση εποχική.

Επαγγελματίες της εστίασης που επιχειρούν κυρίως το καλοκαίρι, αλλά και του τουρισμού έχουν πάρει ήδη απόφαση να μην ανοίξουν καθόλου για φέτος το καλοκαίρι, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που σκέφτονται ν ακολουθήσουν την ίδια απόφαση και αυτό γιατί σύμφωνα με δηλώσεις τους:

“Δεν μπορώ να λειτουργήσω το μαγαζί στο επίπεδο που ήταν, προσφέροντας όσα έχω μάθει το κοινό μου να παίρνουν από εμάς, με λιγότερο από τα μισά τραπέζια. Με βάση τα τραπέζια και τον κόσμο μου στήθηκε όλο το μαγαζί. Δε ξέρω και τι θα κάνω με τους υπαλλήλους, πόσους θα έχω να δουλεύουν για το ίδιο αποτέλεσμα αλλά για λιγότερο κόσμο; Δεν ξέρω αν θα βγαίνουν τα έξοδα γιατί για έσοδα δεν κάνω λόγο”!

Ενώ επιχειρηματίας του τουρισμού, σχολιάζει:

“Δούλεψε εσύ με λιγότερες κλίνες, λιγότερο προσωπικό γιατί αλλιώς οικονομικά δεν πρόκειται να βγεις και ταυτόχρονα με την αμφιβολία αν θα πάει καλά ο τουρισμός. Το χειρότερο όμως και αυτό είναι απειλή για κάθε συνάδελφο, είναι να σκάσει ένα κρούσμα στο ξενοδοχείο μέσα στο καλοκαίρι και να έχεις να τρέχεις με απολυμάνσεις, μπαίνοντας εσύ και πόσοι άλλοι σε καραντίνα. Δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο και είναι τόσα πολλά ακόμα…”!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις