ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οpen Office: Το γραφείο που δίνει λύση σε κάθε σου πρόβλημα!

Οpen Office: Το γραφείο που δίνει λύση σε κάθε σου πρόβλημα!

Newsroom

Μια επιχείρηση που χαρακτηρίζεται από καινοτομία άνοιξε πρόσφατα στην πόλη, έχοντας χαρίσει αυτοπεποίθηση σε δεκάδες επαγγελματίες, αλλά και ανακούφιση, δίνοντας λύση σε κάθε τους πρόβλημα!

Σε μια εποχή, που ειδικότερα οι νέοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες δοκιμάζονται έντονα, ήρθαν σ έναν υπέροχο και πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο, να σας χαρίσουν όλες αυτές τις υπηρεσίες που σας λείπουν για να εκτοξεύσετε την καριέρα σας και να κάνετε καλύτερα την δουλειά σας!

Είσαι νέος δικηγόρος ή νέος επαγγελματίας και δεν διαθέτεις δικό σου γραφείο; Δεν έχεις τ απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία για να κάνεις σωστά την δουλειά σου ή έναν όμορφο χώρο για να δουλέψεις ή να κάνεις τα ραντεβού σου και να κλείσεις τις συμφωνίες σου;

Το Open Office έχει την λύση, δίνοντας σου χώρο μέσα στον χώρο του, πλήρως εξοπλισμένο, άνετο, μοντέρνο, φωτεινό και χαρούμενο.

Θες να βρεις χώρο για να πραγματοποιήσεις ένα σεμινάριο ή για να κάνεις μια τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες σου ή να έρθεις σ επαφή με πελάτες εκτός Βόλου μέσω διαδικτύου;

Μια μεγάλη αίθουσα, ένα στρογγυλό τραπέζι όπου μπορείς να κάτσεις με τους συνεργάτες σου, σε περιμένουν, όπως και όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη. Ταυτόχρονα μπορείς αν θες να βιντεοσκοπήσεις την διαδικτυακή αυτή συνάντηση!

Ταυτόχρονα, αν θες να γυρίσεις βίντεο και διαφημιστικά για την δουλειά σου ή μια εκπομπή για το youtube πάλι εκεί θα βρεις όλα τα απαραίτητα μέσα και κυρίως ανθρώπους ευγενικούς και χαρισματικούς, που δεν θα σε αφήσουν ν αγχωθείς για τίποτα!

Προσωπικά, θα κλείσω τον χώρο, για να κάνω εκεί τα σεμινάρια που επιθυμώ για όλους εσάς. Μήπως ψάχνεις και εσύ χώρο για workshops και masterclass; Αυτός ο χώρος βρίσκεται στο Open Office, στο κέντρο του Βόλου!

Τι αγχώθηκες; Σκέφτεσαι να κάνεις ένα σεμινάριο αλλά δε ξέρεις από που ν αρχίσεις και ποιόν να πρωτοπάρεις τηλέφωνο;

Μα και σε αυτό έχει λύση το Open Office, αφού εκτός απ όλα τα παραπάνω, εκτός από φορολογική έδρα, ψηφιακές υπηρεσίες προβολής, βιντεοσκόπησης, ηχογράφησης και φωτογράφησης, παρέχει και μόνιμη γραμματειακή υποστήριξη!!!!

Θα το κάνουν αυτοί για εσένα!

Ναι είναι τόσο εύκολο, γιατί αυτό ήταν το όνειρο του Οpen Office, αυτός είναι ο στόχος να κάνουν την δουλειά κάθε επαγγελματία και επιχειρηματία, εύκολη!

Χρησιμοποιείστε τα εργαλεία τους, την θετικότητα τους και τον όμορφο χώρο τους, απογειώνοντας την δουλειά σας εύκολα, άμεσα και κυρίως οικονομικά!

Απλά…γνωρίστε τους, πείτε τους τι σας λείπει, τι σας ταλανίζει, τι σκέφτεστε και πιστέψτε με, θα έχετε την λύση!

Θα τους βρείτε στην Κ.Καρτάλη 62-68

Τηλέφωνο: 24210 23099

Περισσότερα: https://openofficevolos.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις