ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο μηχανικός που σου δίνει πάντα την λύση- Ο master της ανακαίνισης!

Ο μηχανικός που σου δίνει πάντα την λύση- Ο master  της ανακαίνισης!

Newsroom

Είναι ο Μηχανικός Κώστας Πρωτολάτης!

Ένας μηχανικός που σεβόμαστε, εκτιμούμε και θαυμάζουμε πολύ!

Έχει αναλάβει και έχει φέρει εις πέρα, πολλές πολλές ανακαινίσεις το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο!

Θελήσαμε να τον γνωρίσουμε, επειδή οι επαγγελματίες που συνεργάστηκαν μαζί του μας είπαν τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια του, τις γνώσεις του και την φαντασία του!

Έχει αναλάβει και αναλαμβάνει ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων αλλά και οικείων, με πολλές γνώσεις και ταλέντο, δίνοντας τις πιο μοναδικές λύσεις για όμορφους χώρους, με πολλές αποθηκευτικές εναλλακτικές και κυρίως δημιουργεί χώρους με ποιότητα, μοναδικότητα και ιδιαίτερη φαντασία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον!

Αυτοί που τον εμπιστεύτηκαν μας είπαν ότι εκτός από το γεγονός ότι ο χώρος τους είναι πια υπέροχος και πολύ πιο χρηστικός, κέρδισαν και χρήματα από λάθη που ετοιμαζόντουσαν να κάνουν, αφού ως καλός γνώστης ο Κώστας τους προστάτεψε από λάθος κινήσεις που και θα τους κόστιζαν και που δεν θα ωφελούσαν σε τίποτα τόσο την επιχείρηση, όσο και την οικεία όσων των εμπιστεύτηκαν!

Πέρα από σχέδια και ιδέες ανακαίνισης, μπορείτε να τον συμβουλευτείτε για οικονομικές και αποδοτικές λύσεις σε σχέση με μονώσεις ταρατσών και σκεπών, για την θερμομόνωση των κτιρίων σας έτσι ώστε να σας αποδίδει τα μέγιστα και να μην έχετε θέματα, για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις -εργασίες (σχέδια ΔΕΗ, πίνακες, ρελέ κλπ), για γυψοσανίδες που τυχόν θέλετε να βάλετε και φυσικά για ότι έχει να κάνει με τα υδραυλικά και την θέρμανση του χώρου σας.

Αυτή την περίοδο όπως μας είπε ασχολείται ιδιαίτερα με εργασίες που του έχουν εμπιστευτεί σχετικά με το αποχετευτικό και την σύνδεση με το δίκτυο της πόλης, ενώ ταυτόχρονα τελειώνει την ανακαίνιση κατοικίας όπου έχει αναλάβει την κατασκευή πισίνας!

Ναι, γίνονται ακόμα πισίνες και ο Κώστας είναι master και σε αυτές!

Πολύ χαιρόμαστε που έχουμε στον τόπο μας τόσο καταρτισμένους επιστήμονες και επαγγελματίες όπως ο Κώστας Πρωτολάτης, που δημιουργούν όμορφους χώρους, χωρίς λάθη και μπελάδες, μα κυρίως καλούς ανθρώπους όπως ο Κώστας, που θα σε κοιτάξουν στα μάτια, θα σου πουν την αλήθεια με όποιο κόστος…

Εμπιστευτείτε τον!

Το γραφείο του βρίσκεται Παπαρηγοπούλου 5.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2421305657 – 6947262852

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις