ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Ο Μανάβης σπίτι σας”- To moto της νέας επιχείρησης που ανοίγει στο κέντρο!

“Ο Μανάβης σπίτι σας”- To moto της νέας επιχείρησης που ανοίγει στο κέντρο!

Newsroom

Δραστηριοποιούμενοι εδώ και χρόνια στην χοντρική της μαναβικής, εκτός του νομού, τα παιδιά της βολιώτικης οικογένειας που έχουν παράδοση στη μαναβική, αποφάσισαν ν ανοίξουν πολύ σύντομα και ήδη οι διαδικασίες τρέχουν, ένα μανάβικο στο κέντρο της πόλης, που στόχο θα έχει με τις πολύ οικονομικές τιμές του, να σας βγάλει από τον κόπο της….λαϊκής!

“Ο Μανάβης σπίτι σας”, μας λέει ο Αντώνης, ο μικρότερος γιος της οικογένειας με ενθουσιασμό και καμάρι, πιστεύοντας πως οι Βολιώτισσες και όχι μόνο θα λατρέψουν τις υπηρεσίες τους και θα ξεχωρίσουν τα ντόπια μαναβικά τους για την ποιότητα και την φρεσκάδα τους.

“Φυσικά και θέλουμε να έρχονται αν θέλουν από εδώ να ψωνίζουν, θέλουμε να βλέπουν από κοντά τι θα βάλουν στο τραπέζι τους, αλλά ο στόχος είναι να είμαστε το πρώτο καθαρόαιμο μανάβικο που θα λειτουργεί αποκλειστικά με delivery. To κατάστημα θα υπάρχει κυρίως για τις πιο υποψιασμένες κυρίες που μπορούν να περάσουν να διαλέξουν οι ίδιες τα μαναβικά τους, να πάνε στις δουλειές τους και όταν επιστρέψουν σπίτι τους να τα βρουν εκεί”!

Εμείς τους ευχόμαστε με το καλό και γρήγορα κοντά μας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις