ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο θησαυρός των χρόνων που πέρασαν σ ένα μόνο μαγαζί- Αντίκες και vintage επιλογές!

Ο θησαυρός των χρόνων που πέρασαν σ ένα μόνο μαγαζί- Αντίκες και vintage επιλογές!

Newsroom

Ένα ιδιαίτερο, ένα μοναδικό κατάστημα μπορεί να βρει κανείς στην Γκλαβάνη 89!

Ένα μαγαζί γεμάτο παλαιά αντικείμενα, γεμάτο μνήμες και θησαυρούς!

Αντίκες και vintage επιλογές που είναι ιδιαίτερα της μόδας τόσο στο ντύσιμο, όσο και στη διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και σπιτιών!

Ένας χώρος που θα σου θυμίσει το σπίτι του παππού και της γιαγιάς, τα παιδικά σου χρόνια. Ένας χώρος που θα σε πάει ακόμα πιο πίσω, σ εποχές που ποτέ δεν έζησες! Θ αγγίξεις αντικείμενα που μόνο από φωτογραφίες είχες την χαρά να θαυμάζεις!

Παιδικά παιχνίδια, διακοσμητικά, φωτιστικά, κασέτες, είδη οικιακής χρήσης, συσκευές ήχου και εικόνας, βιβλία και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς είναι εκεί για να το ανακαλύψεις…

Μάλιστα από το δικό μας αυτό μαγαζάκι, ένα μαγαζί γεμάτο αναμνήσεις και συγκινήσεις, έχουν αγοράσει πολλά μαγαζιά τόσο του Βόλου, όσο και απ όλη την Ελλάδα, τα βασικά στοιχεία για την διακόσμησή τους ενώ δεν είναι λίγες οι Βολιώτισσες που αγόρασαν από εκεί επίσης μοναδικούς πίνακες και άλλα αντικείμενα θέλοντας να δώσουν μια άλλη νότα στη διακόσμηση τους σπιτιού τους!

Ανακάλυψε τον χώρο, βρες ότι ψάχνεις, έλα σ επαφή με το παρελθόν σου μ ένα μόνο τηλέφωνο και αυτοί αφού σου κλείσουν ραντεβού θα είναι εκεί, για να σε ξεναγήσουν στον χώρο τους και να σου δώσουν όλες τις πληροφορίες που ψάχνεις!

Τηλέφωνο: 6944 848565

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις