ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι πιο όμορφες βαπτίσεις έχουν την υπογραφή τους!

Οι πιο όμορφες βαπτίσεις έχουν την υπογραφή τους!

Newsroom

Mαμά ή νονά;

Ετοιμάζεις βάπτιση; Βαπτίζεις το παιδάκι σου ή θα γίνεις νονά;

Δεν έχει σημασία, όποια και αν είναι η θέση σου, αυτό που έχει σημασία είναι να κάνεις την καλύτερη επιλογή για την πιο όμορφη μέρα του παιδιού σου και αυτή η επιλογή στον Βόλο, έχει όνομα: Les Petits Fresh!

H Eιρήνη Οικονόμου και οι συνεργάτες της , έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν μοναδικό χώρο, στον οποίον βρίσκετε κατ αποκλειστικότητα επώνυμους οίκους αλλά και μεγάλους Έλληνες σχεδιαστές γενικότερα.

Κομμάτια μοναδικά και ερωτεύσιμα, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!

Ότι πιο ξεχωριστό μπορείς να βρεις στη πόλη, εύκολα, με φαντασία και οικονομικά και αυτό γιατί η Ειρήνη δημιουργεί ολοκληρωμένα πακέτα, χωρίς να χρειάζεται να τρέξεις και να χάσεις χρόνο για να πάρεις και τα παπούτσια και τα λαδόπανα ή και τα σταυρουδάκια!

ΟΛΑ με μια επιλογή, έτοιμα για να εντυπωσιάσει η βάπτιση του παιδιού σου!

Πολλές μανούλες μάλιστα επιλέγουν το Les Petits Fresh για ν αγοράσουν τα ρουχάκια με τα οποία θα πάει το παιδί τους στην εκκλησία, ενώ στον χώρο τους ταυτόχρονα θα βρείτε και πολλά ξεχωριστά κομμάτια για την καθημερινότητα του παιδιού σας!

Ρούχα με ποιότητα και στυλ!

Και να σου πω και ένα μυστικό; Εξασφαλίσαμε έκπτωση για εσένα, στις ήδη υπέροχες τιμές τους! Λες “Volonaki” και η Ειρήνη σου κάνει ειδική έκπτωση!

Τέλειο;;;

Θα τους βρεις στην Γκλαβάνη, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού!

Τους επέλεξες;

Δεν έχεις ν ανησυχείς για τίποτα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις