ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οινομάθεια: Η επιλογή μας για δώρα και εορταστικές φυσαλίδες!

Οινομάθεια: Η επιλογή μας για δώρα και εορταστικές φυσαλίδες!

Newsroom

Στην Οινομάθεια μπορείτε να βρείτε δώρα σε προσιτές τιμές όπως καλάθια που ξεκινάν από δέκα ευρώ αλλά και πραγματικά ιδιαίτερες προτάσεις που δύσκολα μπορεί κάποιος να συναντήσει αλλού.

Μαθαίνουμε λοιπόν από τον Βασίλη για την γλυκιά ιστορία μίας Μαυροδάφνης του 1944 που σώθηκε από θαύμα και αυτή την στιγμή μπορείτε να την βρείτε και να την αγοράσετε κάνοντας στον εαυτό σας ένα μεθυστικό δώρο με ιστορία 75 χρόνων!!!!! Επίσης μας διηγείται ένα γεγονός το οποίο έχει αγγίξει τα όρια του μύθου και αφορά το σημαντικότερο ίσως κρασί του Ελληνικού αμπελώνα και μιλάμε για το Chateau Carras του 1993. Ένα σπάνιο κρασί και για πολλούς ότι καλύτερο έβγαλε ποτέ ο Ελληνικός Αμπελώνας. Το κρασί που πήρε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό των Βρυξελλών ανάμεσα σε πλήθος Γαλλικών κρασιών και μάλιστα το 1996 όταν το Ελληνικό κρασί έκανε τα πρώτα του βήματα…

Και επειδή οι μέρες πέρα από ιδιαίτερα κρασιά ζητάνε και φυσαλίδες και εκεί οι προτάσεις  είναι πολλές και ξεκινάνε από 7€. Αφρώδη κρασιά για όλα τα γούστα, λευκά , ροζέ , ερυθρά , ξηρά ή γλυκά γιατί οι γιορτές προστάζουν φυσαλίδες !!!!!

Οινομάθεια και keep tasting…

Πολυμέρη 72

Τηλέφωνο 2421030903

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις