ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ξετρελαμένες οι Βολιώτισσες με το νέο μαγαζί ρούχων της πόλης- Απίθανες τιμές!

Ξετρελαμένες οι Βολιώτισσες με το νέο μαγαζί ρούχων της πόλης- Απίθανες τιμές!

Newsroom

Δεν πρόλαβε ν ανοίξει το Cedo, στην Ερμού, μεταξύ της Γκλαβάνη και της Κουμουνδούρου και ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα, με τις Βολιώτισσες να δηλώνουν ενθουσιασμένες, που βρήκαν ένα μαγαζί που επιτέλους ντύνονται όλες οι ηλικίες, με πολύ καλές ποιότητες, όμορφα και ευκολοφόρετα σχέδια και ταυτόχρονα όλα αυτά, με πολύ πολύ χαμηλές τιμές και τις αγορές να ξεκινούν μόλις από 11.90!!!!

Ναι!!! Έκανα και εγώ τις αγορές μου από το Cedo αφού βρήκα πολλά όμορφα φορέματα, που φοριούνται τόσο στην παραλία, όσο και σε εξόδους, αν βάλουμε τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ και μάλιστα από 17 ευρώ!!!!

Θα βρείτε πολλές πολλές επιλογές για την καθημερινότητά σας, για την βόλτα σας, για τις καθημερινές εμφανίσεις σας στο γραφείο, για πιο επίσημες στιγμές, αλλά και για λαμπερές και αξέχαστες εμφανίσεις στην παραλία!

Το σημαντικότερο; Το προσωπικό του! Τα κορίτσια είναι ευγενέστατα, με πολλές γνώσεις και γούστο και κυρίως με μεγάλη ειλικρίνεια, θα είναι λες και πήγατε για ψώνια με την κολλητή σας και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ολοκληρωμένες εμφανίσεις που θα συζητηθούν!

Τι; Εσύ ακόμα ν ανακαλύψεις το Cedo;

Δεν ξέρες τι χάνεις!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις