ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΝOVΑ: Όταν η εξυπηρέτηση και οι παροχές περνούν…σε άλλο επίπεδο!

ΝOVΑ: Όταν η εξυπηρέτηση και οι παροχές περνούν…σε άλλο επίπεδο!

Newsroom

Επισκέφθηκα πρόσφατα το νέο κατάστημα της NOVA στο κέντρο του Βόλου στην Δημητριάδος 104, αν και απ ότι έμαθα θα μπορούσα να εξυπηρετηθώ χωρίς την φυσική μου παρουσία στο κατάστημα μόνο μέσα από ένα τηλέφωνο ή ακόμα και το viber!

Είναι οι άνθρωποι βλέπετε που έχουν περάσει την επικοινωνία σε άλλο επίπεδο!

Εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση τους και το πόσο καλά εκπαιδευμένο αλλά και ευγενικό ήταν το προσωπικό τους. Ζήτησαν ν ακούσουν τις ανάγκες μου και μου έδωσαν απεριόριστες επιλογές απαντώντας σε αυτές με μοναδικές παροχές και τιμές…ονειρικές!

Μ έκαναν να σκέφτομαι πως επικοινωνούσα τόσο καιρό χωρίς τις ευκολίες που σου προσφέρει η επιλογή της Nova!

Σαν επαγγελματίας, θέλω την καλύτερη και πιο γρήγορη ταχύτητα στο internet και εκεί βρήκα ασύλληπτες ταχύτητες σε συνδυασμό με πολλές ακόμα παροχές ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Βλέποντας την προσφορά τους σκέφτηκα ξανά και ξανά πως μπορούσα τόσο καιρό να ζω χωρίς τη NOVA!!!

ΜΟΝΟ με 29.90 ευρώ απολαμβάνω απεριόριστα τηλέφωνα αστικά υπεραστικά και ασύλληπτες ταχύτητες στα 100mbps ΚΑΙ ΔΩΡΟ 3 μήνες NovaFlix!!!!

Το δωράκι δε, ότι καλύτερο για τις δύσκολες μέρες του κορωνοϊου, που η καθημερινότητα έχει αλλάξει. Ευτυχώς με NovaFlix η μέρα περνά σα νεράκι με απεριόριστες επιλογές!!!!

Και νομίζεις ότι οι εκπλήξεις τελειώνουν εδω;

Κάνεις λάθος!

Θα σου δώσω άλλες δύο επιλογές, για να διαλέξεις εσύ όποια ταιριάζει πιο πολύ στις δικές σου ανάγκες!

Κάθε καινούρια σύνδεση 3play cinema στα 100mbps ΜΟΝΟ 39.90 ευρώ

 –Με όλες τις Nova3play & Nova Τηλεόραση συνδέσεις δωρεάν το Nova on demand για να απολαμβάνεις όποια ημέρα και ώρα εσύ θέλεις, αυτό που θέλεις! Πρεμιέρες, ταινίες και top σειρές ολόκληρων κύκλων και Box Sets ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς δέσμευση απλά συνδέοντας  το υβριδικό αναβαθμισμένο NovaBox αποκωδικοποιητή σου στο Internet και επιλέγοντας «On Demand» από το τηλεκοντρόλ σου ή από το μενού του αποκωδικοποιητή και το NovaGo για να βλέπεις το live πρόγραμμα και το περιεχόμενο του Nova on demand όπου κι αν είσαι, κάθε στιγμή σε οποιαδήποτε smart συσκευή  σου εντελώς Δωρεάν!!!

Μετά από 2 μήνες εξαιρετικών υπηρεσιών και εμπειριών από τη NOVA είμαι έτοιμη να τους εμπιστευτώ και στην ενέργεια!

Πακέτα παροχών ανάλογα με τις ανάγκες σου και πάντα φτιαγμένα έτσι ώστε να σου προσφέρουν μέγιστη άξια σε σχέση με τα χρήματα που δίνεις!

Είτε ενδιαφέρσαι για οικιακό τιμολόγιο, είτε για επαγγελματικό, μίλα μαζί τους και ενημερώσου με κάθε λεπτομέρεια και σαφήνεια για τις παροχές και τις τιμές τους…

Ξέρετε τι μου άρεσε στη NOVA; Ότι δεν υπάρχουν….ψιλά γράμματα! Σε κοιτούν στα μάτια και κερδίζουν την εμπιστοσύνη σου, δίνοντας απόλυτη σημασία στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σου και στις πιο δυνατές εμπειρίες επικοινωνίας και ενέργειας!

Για την ενέργεια, μπορώ να σας πω γενικά, τις παρακάτω ωφέλειες!

 –έκπτωση από 34% έως 42% στις ανταγωνιστικές χρεώσεις με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού σου.

με μηδενικό πάγια όταν η ημερήσια κατανάλωση σου ξεπερνά τις 2000 kWh/τετράμηνο.

Χωρίς την υποχρέωση καταβολής εγγύησης εφόσον δεν έχεις ανεξόφλητο υπόλοιπο ή επιλέξεις πάγια τραπεζική εντολή ως τρόπο εξόφλησης του λογαριασμού σου.

Κάνε μια επίσκεψη και εσύ στη NOVA του Βόλου και ενημερώσου, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα! Και αν σου είναι δύσκολο να βγεις από το σπίτι η NOVA έχει φροντίσει ….

Όλες οι ενέργειες που γίνονται στο φυσικό κατάστημα μπορούν να γίνουν και με απόσταση!

Επικοινώνησε απλά μαζί τους!

Τηλέφωνο: 2421110390 & 2421107192

Viber: 6988557763

Instagram: https://www.instagram.com/novashopvolos/?igshid=19saygezpa84e&fbclid=IwAR09OS5sctM_IIQ3YRnYBjqyknqCoTv0jRsFiEFKJ66VqLRPgr9qYjQcnC8

Email:  [email protected]

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις