ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Να σας ζήσουν Μαριάννα και Ταξιάρχη Ζαρώνη!

Να σας ζήσουν Μαριάννα και Ταξιάρχη Ζαρώνη!

Newsroom

Σε γενέθλια βρεθήκαμε το Σάββατο το βράδυ, στον Παιδότοπο Τσίκι Μπουμ!

Σε γενέθλια διδύμων, της Αγγελικής μεγαλύτερης κατά 5 λεπτά και του ναζιάρη μας Δημήτρη, που μας έκλεινε τα ματάκια κάθε φορά που θέλαμε να τον φωτογραφίσουμε!

Θυμήθηκα εκείνες τις εποχές, που όχι απλά ανταμώναμε κουμπωμένοι, αλλά αγκαλιαζόμασταν, φιλιόμασταν και δεν μετρούσαμε τις αποστάσεις στα τραπέζια….αλλά έστω και έτσι, με όλα τα μέτρα προστασίας, ήταν όλα υπέροχα!

Οι γονείς Μαριάννα Βορνίτη και Ταξιάρχης Ζαρώνης-η πρώτη γνωστή Αισθητικός, η δική μου αγαπημένη Make up Artist και το κορίτσι που όλες αγαπάμε στο BMC, αφού αλλιώς την συναντάμε και αλλιώς φεύγουμε και ο δεύτερος μακράν ο πιο αγαπητός υδραυλικός του επιχειρηματικού κόσμου, που δεν τον αλλάζουν με τίποτα για την αμεσότητά του και τον επαγγελματισμό του- έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας!!

Έχω να σας πω δε, ότι ήμασταν και σε ζωντανή σύνδεση με Μύκονο και Χαλκιδική αμέ….και πως μετά αυτά τα γενέθλια να μη γίνουν θέμα στο Volonaki;

H θεία Τόνια από την Μύκονο και ο παππούς Νίκος με την γιαγιά Αγγελική από την Χαλκιδική, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα γενέθλια των διδύμων μας!!!

Να μας ζήσουν λοιπόν, να έχουν υγεία και τύχη στη ζωή τους, όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις