ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μerci: Εγκαίνια με Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Αμίνα Χακιμ!

Μerci: Εγκαίνια με Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Αμίνα Χακιμ!

Newsroom

Λαμπερά εγκαίνια για το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων “Μerci” που άνοιξε πριν από λίγους μήνες στον Βόλο και ήδη έχει χτίσει το δικό του φανατικό κοινό, αφού οι γυναίκες που ξέρουν από στιλ, φινέτσα και ποιότητα, το λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή που το γνώρισαν!

Το “Merci” στην Δημητριάδος με Γκλαβάνη, σας περιμένει πραγματικά με ξεχωριστά και μοναδικά κομμάτια, υψηλής αισθητικής και ραπτικής και με απίστευτη σχέση τιμής-ποιότητας!

Τόσο ξεχωριστός ως χώρος, δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει για εσάς κάτι το ίδιο ξεχωριστό για τα εγκαίνια του!

Θα γιορτάσουν μαζί σας την “είσοδο” τους στη πόλη μας, αλλά και θα σας ευχαριστήσουν για την μέχρι τώρα τεράστια και ζεστή αγκαλιά σας, μ ένα show που θ αφήσει εποχή και απλά…δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη μας!

Την Παρασκευή 29 Μαϊού, λίγο μετά τις 18:00 θα βρίσκεται εκεί μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες παίκτριες του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μαζί με την δική της σειρά κοσμημάτων, όπως και η δική μας πρώην παίκτρια του παιχνιδιού Αμίνα Χακίμ, με τα υπέροχα παπούτσια της από το So Shoe που τόσο αγαπάτε!

Με “καμβά” τα μοναδικά σύνολα του Merci, θα δημιουργήσουν δυνατά look σε συνδυασμό με τα κοσμήματα και τα παπούτσια τους!

Από αυτά τα εγκαίνια…θα φύγουμε πιο “πλούσιες” και σίγουρα με πολλές γνώσεις και μεγαλύτερη στιλιστική αντίληψη!!!

Μπράβο Merci!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις