ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μ εμπειρία από το 1937, η οικογένεια Λεβέντη, σε ταξιδεύει καλύτερα από τον καθένα!

Μ εμπειρία από το 1937, η οικογένεια Λεβέντη, σε ταξιδεύει καλύτερα από τον καθένα!

Newsroom

Από το πιο απλό, μέχρι το πιο σύνθετο, από το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο σημαντικό, ότι και αν θελήσω σχετικά με τον τουρισμό και τις διακοπές μου απευθύνομαι χρόνια τώρα στο Les Hirondelles και αυτό γιατί φέρει την σφραγίδα της οικογένειας Λεβέντη, δημιουργώντας μας έτσι την απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια!

Η οικογένεια είναι γνωστή στο Πήλιο και όχι μόνο, έχοντας ξεκινήσει την τουριστική της δραστηριότητα από το 1937, ενώ από το 1984 μας χαρίζει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, έχοντας στο ενεργητικό της πια, χιλιάδες πετυχημένες εκδρομές και ταξίδια και ακόμα περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες, που έχοντας ζήσει την εμπειρία του γραφείου τους και έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι, επιστρέφουν σε αυτούς κάθε φορά που θέλουν να ταξιδέψουν ξανά ή να οργανώσουν μια νέα εκδρομή!

Τους επισκέφθηκα πρόσφατα στα νέα τους γραφεία, όπου ξεκινούν νέα ταξίδια, ανοίγοντας τους ορίζοντες της επιχείρησης τους με νέες υπηρεσίες συμβουλευτικής στον χώρο του τουρισμού και όχι μόνο!

Ένας πραγματικά εντυπωσιακός χώρος, δια χειρός….Λεβέντη!

Ναι, Λεβέντη, αφού την διακόσμηση ανέλαβε η ταλαντούχα διακοσμήτρια, Αύρα Λεβέντη, κόρη του αγαπημένου μας σε όλους, Κώστα Λεβέντη!

Βλέπετε το ταλέντο σε αυτή την οικογένεια, με ότι και αν καταπιαστούν…περισσεύει!

Θα τους βρείτε στην Ερμού 264 και θα φτιάξουν για εσάς το πακέτο των διακοπών που ονειρεύεστε, ξεπερνώντας μάλιστα τις προσδοκίες σας…

Εμπιστευτείτε την εμπειρία…

Τηλέφωνο: 24210 32171

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις