ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μοναδική βάπτιση για τον Γιώργο- Να σας ζήσει Βικτώρια και Ανδρέα!

Μοναδική βάπτιση για τον Γιώργο- Να σας ζήσει Βικτώρια και Ανδρέα!

Newsroom

Πολλές είναι οι βαπτίσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η καθεμιά τους διαφορετική, όμως με κοινούς παρανομαστές!

Με γονείς που θέλουν αυτή η μέρα να είναι μοναδική και ξεχωριστή, με νονούς και νονές, που θέλουν κάτι διαφορετικό με ταυτότητα, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους στο πνευματικό τους παιδί και την εκτίμηση τους στους γονείς για την επιλογή!

Τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι ποτέ το πρόβλημα, όταν η επιλογή είναι το ένα και μοναδικό Les Petits Fresh στην Γκλαβάνη, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού!

Εκεί ξέρεις ότι μπορείς να δημιουργήσεις ολοκληρωμένες βαπτίσεις, με τις γνώσεις, την εμπειρία και το ταλέντο της Ειρήνης Οικονόμου, με θέματα βάπτισης εντυπωσιακά και διαφορετικά, ρουχάκια, παπουτσάκια, μαρτυρικά και ότι άλλο διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με πινελιές που θα κάνουν την δική σου βάπτιση ωραιότερη απ όσο προσδοκάς!

Ρουχάκια από επώνυμους οίκους, συνεργασίες με Έλληνες σχεδιαστές, ονειρικά κομμάτια κλασσικά, πιο μοντέρνα, πιο εκκεντρικά….που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις!

Έτσι μοναδική ήταν και η βάπτιση του Γιώργου μας, οι γονείς του Βικτώρια και Ανδρέας, μαζί με τη νονά, δημιούργησαν μια παραμυθένια βάπτιση, με έξτρα λεπτομέρεια το χειροποίητο κουτάκι που έγραφε τ όνομα του και είχε μέσα τα πάντα για την βάπτιση!

Custom made ξύλινο κουτί, ζωγραφισμένο στο χέρι απόλυτα σεταρισμένο με τ όλο θέμα της βάπτισης!

Ρούχο της εταιρίας: @neaonato-vaptism

Παπούτσι: @babywalker

Μπράβο στο Les petits Fresh για ακόμα μια βάπτιση που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων!

Γερός και ευλογημένος να είσαι Γεώργιε, να τον χαίρεστε Βικτώρια και Ανδρέα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις