ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κωφού: Γιορτάζουν 40 χρόνια- 100 ευρώ ετήσια δίδακτρα Αγγλικών!

Κωφού: Γιορτάζουν 40 χρόνια- 100 ευρώ ετήσια δίδακτρα Αγγλικών!

Newsroom

Τα φροντιστήρια Αγγλικών Κωφού-Avalon, γιορτάζουν τα 40 χρόνια των επιτυχιών τους με μια προσφορά που θα χαροποιήσει πολύ τους γονείς, αλλά και τα παιδιά που θα βρεθούν εκεί και θα μάθουν Αγγλικά αγαπώντας την γλώσσα, με σύγχρονος τρόπους εκπαίδευσης και βιωματική μάθηση.

Όλα ξεκίνησαν από τον Θωμά Κωφό και την σύζυγο του την κυρία Μαραγκού και συνεχίζουν με την Αλεξάνδρα Κωφού, έχοντας πάντα στο πλευρό της και όντας σε αρμονική συνεργασία με τους γονείς της που συνέδεσαν το όνομα Κωφού με την επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την συνέπεια.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι σήμερα έχουν μαθητές στα φροντιστήρια τους παιδιά παλιότερων μαθητών τους, που ποτέ δεν ξέχασαν τους δασκάλους που τους έκαναν να αγαπήσουν την γλώσσα και να οδηγηθούν στην επιτυχία.

Σας περιμένουν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους, σε δύο διαφορετικές γειτονιές, με εμπειρία, γνώσεις και πολύ όρεξη να ασχοληθούν προσωπικά με το κάθε παιδί. Άνθρωποι της συνέπειας και την ευθύνης, σηκώνουν στις πλάτες τους το βάρος να δικαιώσουν την επιλογή σας και σχεδόν ποτέ δεν σας διαψεύδουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στατιστικά περισσότερο από 9 στα 10, η επιτυχία τους είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους.

100 ετήσια δίδακτρα για την Α και Β Junior, για να γιορτάζουν μαζί σας τα 40 χρόνια που τους επιλέγετε και τους κρατάτε στην κορυφή!

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, γιατί θα ήταν καλό να προχωρήσεις άμεσα, πριν κλείσουν τα τμήματα, αφού είναι αρχή τους, τα τμήματα είναι πολύ μικρά για την καλύτερη απόδοση των παιδιών.

Θα τους βρείτε: Χιονοδρόμου Παππά 2, Χρυσοχοϊδη, 24210 47022

Περραιβού 105 με Λ.Βύρωνος, 24210 55991

Όταν το παιδί σου, μπορεί να μάθει Αγγλικά με ανθρώπους που θα το οδηγήσουν στην επιτυχία και μάλιστα σε τέτοια τιμή, δεν θέλει σκέψη, θέλει απόφαση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις