ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κι όμως ένα δικό μας μαγαζί, μέσα στα 100 καλύτερα του είδους σε όλη την χώρα!

Κι όμως ένα δικό μας μαγαζί, μέσα στα 100 καλύτερα του είδους σε όλη την χώρα!

Newsroom

Τα κατάφερε. Ναι το 4us Cosmetics στην Κουμουνδούρου μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, αποτελεί ένα από τα 100 καλύτερα μαγαζιά του είδους του σε ολόκληρη την χώρα!

Δεν είναι εύκολο να μπεις σε αυτή την λίστα, θέλει σκληρή δουλειά και συνεχόμενη εξέλιξη. Το 4us Cosmetics πέρα από ένα μεγάλο, φωτεινό και πανέμορφο μαγαζί, που σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις άνετα της αγορές σου, είναι από τα ελάχιστα καταστήματα τους είδους που “φιλοξενεί” τόσα πολλά και τόσα μεγάλα brand στον χώρο της ομορφιάς.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που αποτελεί επίσης το κατάστημα με την μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων σε ολόκληρη την Θεσσαλία. Και δεν είναι η ποσότητα, όσο η ποιότητα, αφού πρόκειται για γαλλικής προέλευσης αρώματα, που είναι ασύγκριτα σε ένταση και διάρκεια.

Μπαίνοντας θα νιώσεις πολύ όμορφα και θα συναντήσεις την Φάιη ή την Μαρία, που με πολύ χαρά και πραγματικό ενδιαφέρον θα σε εξυπηρετήσουν, κατευθύνοντας τις αγορές σου ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Και μη ξεχνάς, εκεί κερδίζεις με τις αγορές σου, γιατί καλλυντικά και προϊόντα μακιγιάζ γενικότερα, έτσι και αλλιώς αγοράζεις, εκεί όμως με τις αγορές σου, έχεις ΔΩΡΕΑΝ μακιγιάζ!!!

Ζήσε αυτό το απολαυστικό ταξίδι ομορφιάς και την εμπειρία του 4us Cosmetics και θα νιώσεις….πιο όμορφα από ποτέ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις