ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θραύση πωλήσεων για τους νέους χυμούς της οικογένειας Αγγελή- Δοκίμασες;

Θραύση πωλήσεων για τους νέους χυμούς της οικογένειας Αγγελή- Δοκίμασες;

Newsroom

Η οικογένεια Αγγελή μπήκε πριν λίγα χρόνια στην ζωή μας, ξεκινώντας μ έναν μόνο κωδικό, τον φυσικό χυμό ρόδι της Οικογένειας Αγγελή, φτιαγμένο από ρόδια δικής της του παραγωγής, 100% φυσικός χυμός, χωρίς χρωστικές και χωρίς ζάχαρη!

Η αγάπη σας, η ανάγκη μας για φυσικά προϊόντα και το μεράκι τους, του ταξιδεύει πια σε όλη την Ελλάδα, με νέα προϊόντα που κάνουν θραύση στις πωλήσεις!

Γλυκόξινες σάλτσες για τα τυριά μας και όχι μόνο, χωρίς συντηρητικά και χωρίς ζάχαρη, μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη και σε πολλές γεύσεις που έχουν λύσει τα χέρια στις μαμάδες, που πλέον τρώνε και αυτές υγιεινά, αλλά δίνουν στο παιδί τους, όση μαρμελάδα ζητούν, αφού είναι 100% φυσικές και τώρα, προστέθηκαν και νέοι χυμοί που πραγματικά μας ξετρέλαναν με την γεύση τους!

100% φυσικός χυμός ρόδι, Ρόδι- Ανανάς και Ρόδι- Σταφύλι-Πορτοκάλι, για να μπορούν να πάρουν όλα τα οφέλη του ροδιού που είναι γεμάτο βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και αποτελεί σύμμαχο στο γερό ανοσοποιητικό, αλλά και σύμμαχο τους δέρματος και της νεότητας, ακόμα και αυτοί που δεν τους αρέσει τόσο η γεύση του ροδιού!

100% φυσικοί χυμοί, χωρίς προσθετικά, χωρίς χρωστικές, vegan και χωρίς προσθήκη ζάχαρης σε υπέροχες γυάλινες οικολογικές συσκευασίες!

Πόσο περήφανοι γι αυτή την οικογένεια και για τον τόπο μας, που καινοτομεί, προχωράει και κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων με τα υπέροχα και πέρα για πέρα υγιεινά προϊόντα τους!

Θα τα βρείτε σε πολλά σημεία μέσα στην πόλη μας, ενώ μπορείτε να κάνετε και την παραγγελία σας και να φτάσουν στο σπίτι σας!

Δείτε περισσότερα: https://rodiaggeli.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/RodiAggeli/

Τηλέφωνο: 697 383 3959 / 697 975 5559
Email: [email protected]

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις