ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Σβερώνη παίρνει το παιδί σου από το χέρι και το οδηγεί…στο μέλλον!

Η Σβερώνη παίρνει το παιδί σου από το χέρι και το οδηγεί…στο μέλλον!

Newsroom

Η αγάπη για τα παιδιά είναι μάλλον κληρονομική, όπως αποδεικνύεται από την οικογένεια Σβερώνη.

Ο Ματθαίος Σβερώνης, είναι άλλωστε γνωστός στην πόλη του Βόλου, ως ένας παιδοχειρουργός, που δεν εγκαταλείπει και δίνει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό για τα παιδιά, την μεγάλη του αγάπη, που αποτελούν και το μόνο του κίνητρο!

Συνάντησα πριν ένα χρόνο την γλυκιά, ισορροπημένη, κατασταλαγμένη και υπέροχη κόρη του, Δήμητρα Σβερώνη στο Κέντρο Μελέτης που διατηρεί στην Νέα Δημητριάδα.

Η Δήμητρα σπούδασε Μαθηματικά, συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing και εργάστηκε ως στέλεχος σημαντικών επιχειρήσεων.

Την εμπιστευτήκαμε αμέσως και καλώς πράξαμε, αφού περνώντας δίπλα της και στον χώρο της η ανιψιά μου, έναν ολόκληρο χρόνο, είδαμε ένα άλλο παιδί και κυρίως ένα παιδί που ήθελε να πάει για διάβασμα και τις Κυριακές!!!!

Η Δήμητρα και η ομάδα της χτίζουν σχέσεις με τα παιδιά. Ασχολούνται με κάθε παιδί ξεχωριστά και συνεργάζονται με τις οικογένειες.

Είναι ένα Κέντρο Μελέτης, για παιδιά δημοτικού, γυμνασίου, αλλά και λυκείου, αφού τα παιδιά που ξεκίνησαν εκεί, δεν ήθελαν να φύγουν μεγαλώνοντας και μάλιστα το σημαντικό, είναι ότι τα παιδιά τους κατέγραψαν και μεγάλες επιτυχίες στις πανελλήνιες.

Από την μία ένας όμορφος και χαρούμενος χώρος, από την άλλη η πολύ καλή ομάδα εκπαιδευτικών, οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές τους, αλλά κυρίως αυτή η αντιμετώπιση της Δήμητρας που ξέρει κάθε παιδί ξεχωριστά, που έχει ιδιαίτερη σχέση με κάθε οικογένεια και πάντα μα πάντα, έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, αλλά και μια διαφορετική αντιμετώπιση για κάθε παιδί, ανάλογη της δικής του μοναδικής προσωπικότητας.

Με κλειστά μάτια Boutique Training Center και Δήμητρα Σβερώνη, για παιδιά που θα αγαπήσουν το διάβασμα και την παιδεία. Για να είστε εσείς σίγουροι πως κάποιος φροντίζει και προσέχει το παιδί σας, όπως ακριβώς το κάνετε εσείς.

Θα τους βρείτε σε μια ήσυχη γειτονιά, στην Ορμινιού 26, με εύκολο πάρκινγκ.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Τηλέφωνα: 2421 304352 και 6978207334

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις