ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η μόνη εξειδικευμένη καθηγήτρια Αγγλικών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες!

Η μόνη εξειδικευμένη καθηγήτρια Αγγλικών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες!

Newsroom

Ξέρω πως πολλές από εσάς, νιώσατε χαρά και ανακούφιση διαβάζοντας τον τίτλο αυτού του θέματος. Αφού όσες μανούλες έχετε παιδάκια με μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, δυσαναγνωσία, διάσπαση προσοχής, υπερκινητικότητα και μειωμένες επιδόσεις, έχετε ψάξει πολύ για να βρείτε κάποιον καθηγητή Αγγλικών, ειδικό και πιστοποιημένο πάνω σε αυτό.

Ναι, υπάρχουν πολλοί που αναλαμβάνουν, αλλά ειδικά εσείς που ψάχνεστε πολύ, ξέρετε ότι δεν υπάρχει η εξειδικεύση που χρειάζεται.

Γι αυτό και εγώ σήμερα με μεγάλη χαρά, θα σας μιλήσω για την Ειρήνη Παλάσκα, που λάτρεψα και θαύμασα για το μεράκι, την αγάπη και την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει την δουλειά της.

Η Ειρήνη είναι Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας και δημιουργός του προγράμματος Englexia στον Βόλου, που εστιάζει στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Η Ειρήνη όντας καθηγήτρια για περισσότερο από 15 χρόνια, αντιλήφθηκε πως υπάρχουν διαφορετικά παιδιά. Όχι παιδιά που δεν μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά παιδιά που χρειάζονται άλλη προσέγγιση.

Έχοντας το αίσθημα της ευθύνης απέναντι σε αυτά τα παιδιά και αγαπώντας πολύ την δουλειά της, ειδικεύθηκε στις μαθησιακές δυσκολίες στις ξένες γλώσσες, φέρνοντας μια πολύ καινοτόμα και ολιστική μέθοδο διδασκαλίας στην πόλη μας, για την οποία και βραβεύτηκε ως “δασκάλα της χρονιάς” σε παγκόσμιο διαγωνισμό από τον Βρετανικό Οργανισμό “Nessy”!

Με βασικό στόχο οι μαθητές να πιστέψουν στον εαυτό τους και ν αγαπήσουν την μάθηση και τα Αγγλικά, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και σ ένα χώρο με υπερσύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία, όπως όλα δείχνουν η προσπάθεια ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, αφού δεν είναι λίγα τα παιδιά, που όχι απλά μαθαίνουν Αγγλικά, αλλά παίρνουν τα πτυχία τους στα χέρια τους γεμίζοντας χαρά και αυτοπεποίθηση!

Θα επανέλθω σύντομα στην Ειρήνη Παλάσκα, για να πούμε πολλά περισσότερα για την μέθοδο που χρησιμοποιεί και για τις επιτυχίες των παιδιών της, που δικαιώνουν τους κόπους της!

Το Englexia και την Ειρήνη Παλάσκα και για πολλά περισσότερα, θα τους βρείτε εδώ:

Κολοκοτρώνη 19, Βόλος

Τηλέφωνο: 693 249 3141

Facebook: https://www.facebook.com/englexia/

Instagram: https://www.instagram.com/engle_xia/?hl=en

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις