ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Μαριάννα Βορνίτη επιστρέφει στην διδασκαλία!

Η Μαριάννα Βορνίτη επιστρέφει στην διδασκαλία!

Newsroom

Η Μαριάννα Βορνίτη, δεν είναι απλά μια άριστη και ταλαντούχα Make Up Artist. Είναι μια γυναίκα που αγαπά τόσο πολύ την δουλειά της, που συνειδητά βρέθηκε να σπουδάζει και να μετεκπαιδεύεται συνεχώς στην Αισθητική γενικότερα και στο μακιγιάζ ειδικότερα, που το πάθος της για αυτόν τον χώρο, ξεχειλίζει γεννώντας της την ανάγκη να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της, θέλοντας γύρω της νέους καλλιτέχνες, γιατί περί τέχνης πρόκειται, που θα πηγαίνουν τον χώρο της Αισθητικής…συνεχώς παρακάτω, ανεβάζοντας τον πήχη!

Έχει στο ενεργητικό της μεγάλες συνεργασίες, με μερικές από τις πιο αξιόλογες και αξιόπιστες διεθνώς εταιρίες καλλυντικών, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στην χώρα μας και έχει βρεθεί να εργάζεται στα παρασκήνια μερικών εκ των μεγαλύτερων event ομορφιάς της χώρας, ξεχωρίζοντας για την αμεσότητα της, την ταχύτητά της, την φρεσκάδα και την καθαρότητα που αποτυπώνει στα πρόσωπα που δουλεύει, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι ακολουθεί, γιατί τις ξέρει, τις πιο εξελιγμένες τάσεις του μακιγιάζ!

Την γνώριζα ως mua, την έμαθα ως εκπαιδεύτρια λίγα χρόνια πριν. Το συγκριτικό της πλεονέκτημα; Καταφέρνει να γεννά τόσο πάθος και αγάπη γι αυτή τη τέχνη στα παιδιά, που ακόμα και αυτά με λιγότερες δυνατότητες και ταλέντο, καταφέρνουν να γίνουν στο τέλος, πολύ καλοί επαγγελματίες. Η Μαριάννα πρώτα εμπνέει και μετά διδάσκει και γι αυτό δεν είναι τυχαίο, ότι ποτέ κανείς δεν έλειπε από το μάθημα της και ότι όλοι οι πρώην μαθητές της και σημερινοί αξιόλογοι επαγγελματίες έχουν να σου που μόνο τα καλύτερα!

Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι εγγραφές συνεχίζονται!

Θα την βρείτε στη σχολή BMC, όπου συνεργάζεται με τ ομώνυμο Κέντρο Αισθητικής, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα, να μαθαίνετε σε πραγματικούς χώρους εργασίας, αλλά το σημαντικότερο; Να εξασφαλίσετε με το ταλέντο και την δουλειά σας, μια μελλοντική θέση εργασίας!

Σπούδασε λοιπόν αισθητική, μακιγιάζ, ονυχοπλαστική, μασάζ, στην BMC, όπου θα βρεις την Μαριάννα Βορνίτη, την πετυχημένη Αισθητικό και Ιδιοκτήτρια πλέον ενός εκ των πιο πετυχημένων Κέντρων Αισθητικής της πόλης, Ματίνα Δραγάνη, αλλά και δίπλα σε άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου!

Και να σας πω και ένα μυστικό; Επειδή γνωρίζω τι συνεργασίες έχουν κλείσει, όλη η πόλη θα μιλά για την BMC!!!

Mη το χάσεις, απλά ζήσε το!

Κρίτσκη 67

Τηλέφωνο: 2421056744

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις