ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Ηλεκτρικό delivery” γλυκών, έχετε ξαναδει;

“Ηλεκτρικό delivery” γλυκών, έχετε ξαναδει;

Newsroom

Με μεγάλη χαρά, πρόσφατα γνώρισα την δεύτερη γενιά των Ζαχαροπλαστείων Κάκαλης στην Αθήνα, όπου και δραστηριοποιούνται κυρίως στα δυτικά προάστεια, με τ όνομα τους ωστόσο να είναι συνώνυμο της ποιότητας και της απόλυτης γεύσης, σε όλη την Αθήνα!

Εμείς τους συναντήσαμε στο κατάστημα τους στο Περιστέρι. Πριν από αυτούς όμως, γνωρίσαμε την απόλυτη ποιότητα…κρυμμένη σε μαγικές μυρωδιές που μας συνεπήραν!

Δεν ξέρω ειλικρινά, αν τόσα χρόνια έχω μπει σε ζαχαροπλαστείο, που να με μαγέψει, σχεδόν να με ζαλίσει από τις μυρωδιές του…

Και να μην ήξερα και να μη μου έλεγαν, πως μυστικό τους είναι η καλή και ποιοτική πρώτη ύλη, μόνο και μόνο από τις μοσχοβολιστές μυρωδιές τους, θα το καταλάβαινα!

Δεν θα σταθώ όμως σήμερα, στο πόσο καλά και με πόση συνείδηση, σοβαρότητα και σεβασμό κάνουν την δουλειά τους, όσο στ ότι αυτός ο σεβασμός δεν τελειώνει στο εργαστήριο, ούτε καν στην εξυπηρέτηση, αλλά είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό όλων των δραστηριοτητών τους!

Σεβασμός και στο περιβάλλον, με το πιο έξυπνο και άμεσο delivery που έχουμε δει ποτέ!

Επιχειρηματίες που θαυμάζουμε και ευχόμαστε να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση!

Ναι έφτασε στην Ελλάδα και ξεκίνησε από τα Ζαχαροπλαστεία Κάκαλης, το “ηλεκτρικό delivery”!!!

Δεν ξέρω τι είναι πιο γλυκό, αυτό το αυτοκινητάκι, που αν και τόσο μικρό, πάντα κρύβει τεράστιες εκπλήξεις που φτάνουν με ασφάλεια σπίτι σας; Ή πιο γλυκά είναι τα ίδια τα γλυκά τους;

Όπως και να έχει…ακολουθήστε τους ανθρώπους που επενδύουν, που ρισκάρουν, που δεν φοβούνται και που συνεχίζουν παρά τις κρίσεις να κάνουν το καλύτερο για την επιχείρηση τους και κατ επέκταση για όλους εμάς!

Καλές δουλειές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις