ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εleni Chatzidimitriou: Επιλογή εκλεπτυσμένης φινέτσας σε κάθε event σας!

Εleni Chatzidimitriou: Επιλογή εκλεπτυσμένης φινέτσας σε κάθε event σας!

Newsroom

Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία είχα την είδηση πως η Ελένη Χατζηδημητρίου, από τον Αλμυρό, θα επέκτεινε την επιχείρηση της και στον Βόλο, ως απόρροιας της αγαπης και της εμπιστοσύνης του κόσμου στο πρόσωπο της και στην διαφορετική, με όλη τη σημασία της λέξης, δουλειά της!

Με ακόμα μεγαλύτερη χαρά, την συνάντησα χθες και με ξενάγησε στο νέο της χώρο, στη πόλη μας και συγκεκριμένα στην Τοπάλη 80.

Πριν 2 χρόνια βρέθηκα σε μια βάπτιση ως καλεσμένη και έμεινα μόνη στο προαύλιο να θαυμάζω τον στολισμό…ένιωθα πως είχε προσωπικότητα, πως επικοινωνούσε μαζί μου. Αντιλήφθηκα αμέσως ότι η δουλειά αυτή, δεν είναι ακόμα μια δουλειά, αλλά έχει ψυχή…

Μέχρι που άρχισα να σχηματίζω τη μορφή του προσώπου που μπορεί να δημιούργησε αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα…

Δεν έπεσα πολύ έξω! Τα μάτια της Ελένης, που την είδα από μακριά πολύ αργότερα, έλαμπαν και έβγαζαν σπίθες, όπως ακριβώς το είχα φανταστεί!

Είναι αρκετοί οι καλοί επαγγελματίες του χώρου, άλλοι έχουν φαντασία, άλλοι ωραίες ιδέες, άλλοι αγαπούν αυτό που κάνουν πολύ και άλλοι χαρακτηρίζονται από συνέπεια και δένονται με τον γάμο ή την βάπτιση σας!

Στην περίπτωση της Ελένης, συμβαίνει το εξής: Δεν έχει ένα από τα παραπάνω, αλλά τα συνδυάζει όλα μαζί, κυρίως όμως είναι η ίδια υπέροχη και αυτή η ομορφιά, είναι που κάνει κάθε δουλειά της να ξεχωρίζει!

Δεν κάνει εκπτώσεις. Δεν επιλέγει με κριτήριο τα χρήματα. Δεν την νοιάζει να κάνεις πολλές δουλειές. Δεν θα κάνει κάτι χωρίς να την εμπνέει και να της βγάζει τον καλύτερο της αυτό. Θα κάνει δουλειές που ενεργοποιούν την φαντασία της, που θα της βγάλουν τον καλύτερο εαυτό της, που θα παθιαστεί με αυτές και που θα τις λατρέψει σαν…παιδιά της!

Έτσι μαγικά…πάντα, όταν βάζεις ψυχή το αποτέλεσμα σε ανταμείβει και η δική της ψυχή είναι γεμάτη πάθος για δημιουργία!

Επιλέγοντας την Ελένη, έχεις επιλέξει να κάνεις έναν γάμο ή μια βάπτιση, με διακόσμηση όχι ξεχωριστή, όχι διαφορετική…αλλά ιδιαίτερη, με εκλεπτυσμένη φινέτσα, χειροποίητες δημιουργίες, υλικά άριστης ποιότητας και κατασκευές που όπως σου είπα και πριν έχουν τόσο ζωή μέσα τους, που είναι λες και σου μιλάνε, λες και σε καλούν σε διάλογο!

Πάντα ενημερωμένη για τις νέες τάσεις, ποτέ μα ποτέ δεν επαναλαμβάνεται με κύριο στοιχείο της δουλειάς της την έμφαση στη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας!

Όσοι έχουν δει δουλειές της και όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της, ξέρουν πως δεν πρέπει ν ανησυχούν για τίποτα, γιατί όσο αυτοί θα κοιμούνται η Ελένη θα ξυπνά μέσα στη νύχτα, σβήνοντας και γράφοντας ιδέες και αν έχει οίστρο, μπορεί να πιάσει και τα πινέλα αρχίζοντας να ζωγραφίζει για εσάς….και τις ωραιότερες στιγμές σας!

Όχι, δεν είναι τυχαίο και είναι ταυτόχρονα μεγάλη κατάκτηση οι άνθρωποι που σε τιμούν ξανά και ξανά με την επιλογή στο πρόσωπο σου να σου λένε: Ελένη, δε με νοιάζει τι θα κάνεις, αρκεί να το κάνεις εσύ!

Αυτή είναι η Ελένη Χατζηδημητρίου και είναι η μοναδικότητά της, το ταλέντο και το πάθος της, που δίνουν το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στις εκδηλώσεις σας!

Γνωρίστε την, δείτε δουλειές της και πιστέψτε με από το “Χαίρω Πολύ”, θα την έχετε ήδη επιλέξει!

Τηλέφωνο:

24210 20076 και 6972695505

Πάρτε μια γεύση από το κατάστημα και θα επανέλθουμε:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις