ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετοιμάζουν σε ειδική συσκευασία με δωράκι το κολατσιό του παιδιού σας!

Ετοιμάζουν σε ειδική συσκευασία με δωράκι το κολατσιό του παιδιού σας!

Newsroom

Η Εύη και ο Παναγιώτης είναι πάνω απ όλα γονείς και ως γονείς σκέφτηκαν για ν ανοίξουν την δική τους επιχείρηση!

Θέλοντας να βάζουν στο τραπέζι τους τα καλύτερα και τα πιο αγνά για το παιδί τους και θέλοντας να καλύψουν τα κενά που έβρισκαν οι ίδιοι ως γονείς στην αγορά μας, δημιούργησαν το De Cibis, στην Αναλήψεως, μεταξύ της Ιωλκού και της Αντωνοπούλου.

Ένα μαγαζί που κάθε του κωδικός, είναι ένας μικρός θησαυρός φτιαγμένος με μεράκι, με αγάπη, με πολλή προετοιμασία, με αγνά υλικά…

Τοσο οι ίδιοι, όσο και το παιδί τους, όπως και όλοι μας αγαπάμε τους γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς και σκέφτηκαν ότι δεν είναι ανάγκη να τους στερήσουμε από τον εαυτό μας, είναι όμως εύκολο να αντικαταστήσουμε αυτούς τους πειρασμούς με γευστικές μεν επιλογές, αλλά ταυτόχρονα υγιεινές!

Έτσι στο κατάστημα τους θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αλμυρών και γλυκών επιλογών, φτιαγμένα από τους ίδιους με υλικά άριστης ποιότητας, πολλά από αυτά αποκλειστικά για ανθρώπους που ακολουθούν vegan διατροφή, που κάνουν δίαιτα, που έχουν ζάχαρο ή απλά θέλουν να προσέχουν ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

Ταυτόχρονα γνωρίζοντας πως πολλά παιδάκια δεν τρώνε το κολατσιό τους στο σχολείο ή θέλοντας να νιώσουν την ασφάλεια ότι και εν καιρω μιας υγειονομικής κρίσης, το παιδί τους τρώει υγιεινά και με ασφάλεια, δημιούργησαν μια ειδική συσκευασία με το κολατσιό του παιδιού σας για το σχολείο!

Και μόνο η διαδικασία να το ανοίξει, δημιουργεί επιθυμία για να φάει όλο το φαγητό του, ειδικά όταν ξέρει πως μέσα θα βρει και δωράκι έκπληξη!

Σαντουιτσάκι με υλικά της επιλογής σας και vegan αν θέλετε, γλυκάκι ή μπάρα δημητριακών, ένας χυμός γεμάτος ενέργεια και νεράκι….μαζί με δωράκι έκπληξη!!!

Τι άλλο θέλετε;

Να είστε βέβαιοι ότι και υγεινά θα φάνε και όλο τους το φαγητό!

Εγώ πάντως είτε ήμουν μαμά, είτε ιδιοκτήτρια Ιδιωτικού Σχολείου, σίγουρα θα επέλεγα αυτή την συσκευασία!

Μπράβο σας παιδιά για την όρεξη και το μεράκι!

Καλές δουλειές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις