ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιτέλους! Τα προϊόντα MISA ήρθαν στον Βόλο! (ΦΩΤΟ)

Επιτέλους! Τα προϊόντα MISA ήρθαν στον Βόλο! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Έχει γίνει χαμός στο Miss Daisy στην Σπυρίδη 58!!!!

Όσες έμαθαν ότι το αγαπημένο νεό μαγαζί της πόλης, με φυτικά προϊόντα για πρόσωπο, μαλλιά, σώμα και το σπίτι και φυσικά για όλη την οικογένεια, έφερε στον Βόλο την εταιρεία Misa, έτρεξαν να τ αγοράσουν όλα!!!!!

Εσύ τα έχεις δοκιμάσει;

Αν τα έχεις δοκιμάσει ή αν τόσο καιρό τα παραγγέλνεις από το ίντερνετ, το ξέρω, σα να σε βλέπω….έχεις αρχίσει και ουρλιάζεις από ενθουσιασμό που πλέον θα τα βρίσκεις και στην πόλη μας!

Είναι ότι καλύτερο για να μυρίζουν όμορφα τα συρτάρια σου, οι ντουλάπες σου, τα ρούχα σου, οι κουρτίνες σου, τα σεντόνια και τα μαξιλάρια σου και φυσικά τα δωμάτια του σπιτιού σου!!!!

Όλη η σειρά της MISA για το σπίτι είναι στο Miss Daisy και αυτό που κάνει την απόλυτη θραύση είναι το προϊόν για το σιδέρωμα, που αφήνει στα ρούχα μια υπέροχη μυρωδιά, με ένταση και διάρκεια, όπως και οι πετρούλες τους, που οι περισσότερες τις βάζετε σε συρτάρια!!!

Εγώ προσωπικά έχω ξετρελαθεί με το αρωματικό δωματίου, ψεκάζω λιγάκι και όποιος μπαίνει μέσα στο σπίτι μου, δεν θέλει να βγει!!!!!

Διαλέξτε τις αγαπημένες σας μυρωδιές και πάρτε μακριά όποια δυσάρεστη μυρωδια από το τσιγάρο ή το τζάκι!

Ταυτόχρονα, πρέπει να σας πω ότι ήραν στο κατάστημα και τα προϊόντα σώματος!

Διαλέξτε το αγαπημένο σας άρωμα σε κρέμα σώματος και το αγαπημένο σας σπρέι άρωμα…και αφήστε τους όλους με το στόμα ανοιχτό και την απορία: Τι φοράς και μυρίζεις τόσο όμορφα;

Αχ….Miss Daisy πόσο σ ευχαριστούμε!!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις