ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εναλλακτικές στις πωλήσεις τους βρήκαν οι Βολιώτες έμποροι- Δες πως!

Εναλλακτικές στις πωλήσεις τους βρήκαν οι Βολιώτες έμποροι- Δες πως!

Newsroom

Και μετά την δοκιμασία που ζούμε παγκοσμίως, νομίζω πως όλοι οι επιχειρηματίες θα σκεφτούν αυτό για τ οποίο μιλά εδώ και καιρό ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Απόστολος Οντόπουλος, αλλά και εμείς συχνά μέσα από τα άρθρα μας….

Θα σκεφτούν σοβαρά το ηλεκτρονικό εμπόριο, που όχι δεν έχει να κάνει μόνο με τα e-shop αλλά με τόσα άλλα πράγματα, που υπόσχομαι ότι θα τα κάνω άμεσα άρθρο!

Και πριν προχωρήσω, να σας πω ότι αν θέλουμε να μιλάμε για μέγιστη επιτυχία, τότε ένα e-shop πρέπει απλά να συμπληρώνει ένα φυσικό κατάστημα. Δηλαδή, το ένα δίνει δύναμη στο άλλο, θα σας τα εξηγήσω αναλυτικά στο άρθρο που σας προανέφερα.

Μιλώντας με πολλούς εμπόρους έχουμε ακούσει τις σκέψεις τους και πως θα διαχειριστούν τις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Οι περισσότεροι ζουν με το άγχος της μη υπακοής στα μέτρα και με τον φόβο πως αυτά θα συνεχιστούν και μέχρι το Πάσχα. Η αλήθεια είναι ότι αν υπακούσουμε στο “Μένουμε Σπίτι” μέσα σε 2 εβδομάδες τα κρούσματα θα μειώνονται και πολύ γρήγορα θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας.

Ένα πολύ μικρό ποσοστό τοπικών εμπόρων διαθέτει e-shop και θα δουλέψει μέσω αυτού, ενώ οι περισσότεροι ήδη με άγχος έχουνε απευθυνθεί σ εμάς, ζητώντας βοήθεια.

Η απόφαση τους είναι ακόμα και με κλειστά μαγαζιά να “παλέψουν” τις πωλήσεις ηλεκτρονικά, ακόμα και μη έχοντας e-shop. Μέσω των social media και του Volonakinews.gr και στέλνοντας το εμπόρευμα με κούριερ στην πόρτα σας.

Μάλιστα κάποιοι ετοιμάζουν αφίσες και μακέτες για να προωθήσουν την σκέψη τους αυτή.

Εμείς θα είμαστε εδώ, να στηρίξουμε την αγορά ακόμα μια φορά με πράξεις…

Θα τα ξαναπούμε, με περισσότερες λεπτομέρειες για όσα οι έμποροι ετοιμάζουν και θα είμαστε εδώ για ν αναδείξουμε την προσπάθεια κάθε επιχείρησης ξεχωριστά!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις