ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εγώ πηγαίνω στο Baby Home και για τα δώρα μου σε βαφτιστήρια και ανίψια!

Εγώ πηγαίνω στο  Baby Home και για τα δώρα μου σε βαφτιστήρια και ανίψια!

Newsroom

Eίναι ευλογία να έχουμε μια επιχείρηση σαν το Βaby Home στον Βόλο που μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια, αφού μας κάνει οικονομία χρόνου και χρήματος και κυρίως μας “σώζει” από λάθος επιλογές που θα μας κόστιζαν!

Στο Βaby Home στον Βόλο, πρέπει να πάτε οπωσδήποτε αν ετοιμάζεστε να γίνετε γονείς, αφού θα τα βρείτε όλα, σε ένα μόνο μαγαζί, με μια τεράστια ποικιλία σε όλα τα είδη για να επιλέξετε, εκπληκτικές τιμές και κυρίως ένα άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό, με εμπειρία και γνώσεις που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις πιο σωστές και χρηστικές αγορές.

Βρεφικά ρουχάκια, λευκά είδη, καροτσάκια, κούνιες, καθίσματα αυτοκινήτου και ότι χρειάζεστε από εξοπλισμό από την κουζίνα, ,μέχρι το μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα! Και φυσικά….παιχνίδια!!!!

Εμένα είναι η επιλογή μου πάντα για δωράκια σε νέες μανούλες, για δωράκια που κάνω σε βαφτίσεις, αλλά φυσικά για δωράκια το Πάσχα και τα Χριστούγεννα!

Θα βρείτε εκεί μια τεράστια ποικιλία επιλογών, για τα πολύ μωράκια και τα μεγαλύτερα παιδάκια!

Εγώ έχω βάλει στο μάτι τα πατίνια, τα αυτοκινητάκια και τις μηχανές και τρελαίνομαι όταν σκέφτομαι τι χαρά θα κάνουν και τι ενθουσιασμό όταν δουν αυτά τα δώρα!!!

Τώρα εσύ μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσα ακόμα παιχνίδια ή ακόμα και σε λευκά είδη, ρουχάκια ή σε συσκευές που θεωρείς ότι θα κάνουν πιο εύκολη την ζωή της μαμάς τους!

Baby Home…επιλογή κέρδους!

Ε ναι, αφού τα είπαμε και χρόνο και χρήμα κερδίζεις!

Θα τους βρεις στην Λώρη 15.

Τηλέφωνο: 24210-59778

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις