ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βaby Home: Νέα μαμά; Κέρδισε χρόνο και βρες όλα όσα θες σε ένα μόνο μαγαζί!

Βaby Home: Νέα μαμά; Κέρδισε χρόνο και βρες όλα όσα θες σε ένα μόνο μαγαζί!

Newsroom

Επισκέφθηκα πρόσφατα το Baby Home στον Βόλο και πραγματικά ένιωσα πολύ τυχερή που είναι στην πόλη μας. Είναι τεράστια πολυτέλεια και ευκαιρία, να μπαίνεις μόνο σε ένα μαγαζί και να βρίσκεις τα πάντα, από το Α μέχρι το Ω, σε μεγάλη ποικιλία για να επιλέξεις και με σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό, που θα σε συμβουλέψει σωστά και θα σε αποτρέψει από λάθος αγορές, πάντα με ευγένεια!

Κερδίζεις χρόνο και χρήμα και κυρίως αποφεύγεις τα λάθη! Εγώ δεν είμαι μαμά ακόμα, αλλά τόσο για τα ανίψια μου, όσο και για το βαφτιστήρι μου από εκεί ψωνίζω. Ρουχάκια, παιχνίδια, λευκά είδη για το δωμάτιο τους και εξοπλισμό για το μπάνιο, την κουζίνα ή γενικότερα μικροσυσεκευές διευκόλυνσης της μητέρας, που το θεωρώ το πιο χρηστικό δώρο!

Ένας τεράστιος χώρος, 2 όροφοι, όπου μπορείτε να βρείτε από κούνια, καροτσάκια και καθίσματα αυτοκινήτου, μέχρι λευκά βρεφικά είδη, ρουχισμό, παιχνίδια και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται μια νέα μαμά.

Λόγω της δουλειάς μου, έχω γυρίσει ότι υπάρχει στον Βόλο και όμως με κλειστά μάτια, με ευθύνη και με όλη την ειλικρίνεια που με διακρίνει θα σας πω ότι όταν γίνω μαμά, θα πάω κατευθείαν εκεί, για να μη χάσω χρόνο και γιατί πουθενά αλλού δεν θα τα βρω όλα σε ένα μαγαζί, με αυτές τις τιμές και την τόσο τίμια και ευγενική εξυπηρέτηση!

Σας είπα ακόμα και για δωράκια σε μαμά και βρέφος ή για γενέθλια, βαπτίσεις και όχι μόνο, εκεί πάω!!!

Πήγαινε και εσύ και θα πάρεις δεκάδες ιδέες!

Θα τους βρεις στην Λώρη 15.

Τηλέφωνο: 24210-59778

Θα επιστρέψω, γιατί έχω πολλά να σας δείξω…και αξίζει τον κόπο!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις