ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βραβείο εξυπηρέτησης και προσωπικού αξίζει στον Veneti!

Βραβείο εξυπηρέτησης και προσωπικού αξίζει στον Veneti!

Newsroom

Παρακολουθώ καιρό, από απόσταση. Μιλώ με κόσμο. Με πελάτες τους φανατικούς και περαστικούς. Έγινα και η ίδια πελάτισσα, πολλές πολλές φορές γιατί δεν σας κρύβω, ότι λατρεύω τα αλμυρά σνακ τους, όπως και άλλους κωδικούς, αλλά σαν τα αλμυρά του Veneti, δεν έχει!

Αν πρέπει να ξεχωρίσω ένα πράγμα να σας πω, είναι η άριστη εκπαίδευση του προσωπικού τους. Η οργάνωση του καταστήματος Veneti στον Βόλο, στην Φιλελλήνων με Δημητριάδος, απλά δεν υπάρχει και δεν συγκρίνεται και γι αυτό αξίζουν δεκάδες συγχαρητήρια στην διεύθυνση.

Το προσωπικό ξέρει καλά όλους τους κωδικούς, μπορούν να σε ενημερώσουν με κάθε λεπτομέρεια για το κάθε προϊόν ξεχωριστά. Θα ασχοληθούν μαζί σου αν δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις, θα σε ρωτήσουν τι γεύσεις προτιμάς και θα σε κατευθύνουν σωστά.

Η γνώση τους και η κατάρτιση τους, μοναδική, άλλωστε όλοι τους είναι επιλεγμένοι με προσοχή με μακρά εμπειρία στον χώρο. Με ευγένεια, υπομονή και ειλικρινή ανάγκη να εξυπηρετηθείς και να ευχαριστηθείς ότι και αν πάρεις, θα νιώθεις πως δεν είσαι μόνος σου από την στιγμή που θα μπεις μέχρι την στιγμή που θα βγεις!

Η μεταξύ τους χημεία και συνεργασία, σε μάτια εκπαιδευμένα σαν τα δικά μου, απλά με κάνει να τους πω δημόσια: Συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια, για την εμπειρία που χαρίζεται στον πελάτη.

Γιατί δεν φτάνει μόνο η γεύση και η ποιότητα. Γιατί φαίνεται πως αυτό στο Veneti το ξέρουν καλά και γι αυτό σου χαρίζουν την καλύτερη και την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία!

Μπράβο σας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις