ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βολιώτισσα δημιούργησε σειρά με ημιμόνιμα βερνίκια και κρέμες περιποίησης!

Βολιώτισσα δημιούργησε σειρά με ημιμόνιμα βερνίκια και κρέμες περιποίησης!

Newsroom

Είναι η Σούλα Καστανίδου. Είναι η ιδιοκτήτρια του “Εκμάθηση Ομορφιάς” στην Ερμού 260.

Το “Εκμάθηση Ομορφιάς” ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια από την Ν.Ιωνία και μεταφέρθηκε στο κέντρο του Βόλου, μετά από δική σας απαίτηση.

Στον χώρο εκτελούνται υπηρεσίες υψηλής ονυχοπλαστικής, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν τμήματα, αλλά γίνονται και σεμινάρια για να μάθεις και εσύ αυτή την τέχνη, όσο καλύτερα γίνεται.

Από τον χώρο μπορείς να προμηθευτείς και προϊόντα ονυχοπλαστικής, αλλά και κομμωτικής, μακιγιάζ, όπως και προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος.

Το μεράκι, η αγάπη, η εργασιομανία και η τελειομανία της Σούλας, την οδήγησαν έχοντας καταγράψει θετικά, αρνητικά, αλλά και κενά σε όλες τις εταιρείες που έχει χρησιμοποιήσεις έως σήμερα σαν επαγγελματίας, να δημιουργήσει μαζί με τους ειδικούς, την δική της σειρά ημιμόνιμων βερνικιών, που κάνουν την ζωή μιας επαγγελματία πιο εύκολη, ενώ ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό και κρατά περισσότερο.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αφού δημιούργησε και προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, για τα οποία ήδη όσοι τα έχουν δοκιμάσει μιλούν για καταπληκτικές υφές και σούπερ αποτελέσματα.

LB Nails και LB face and body learning beauty professional products!!!!!

Φυσικά μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα φτάνοντας στο κατάστημα της στην Ερμού 260!!!!!

Λίγα λόγια για τα προϊόντα περιποίησης:

Τα προϊόντα προσώπου και σώματος είναι φτιαγμένα με φυσικά συστατικά, με τρομερή δράση και επίδραση στο πρόσωπο και στο σώμα. Η σειρά είναι απόλυτα ολοκληρωμένη, διαθέτοντας προϊόντα για όλες τις ανάγκες. Τα συστατικά που περιέχουν μέσα είναι υαλουρονικό, ευεργετικά έλαια ελιάς, αμυγδάλου, σησαμελαίου, σιτελαιου, αργκαν καρύδας, καλεντουλας, βερίκοκου, ενυδατικούς συσφικτικους και αναπλαστικούς παράγοντες, βούτυρα καριτε ,κακάου, όπως και ελιχρυσο…

Υπάρχουν προϊόντα καθαρισμού, όπως γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου που καθαρίζει ακόμα και ανεξίτηλα μακιγιάζ, σαπούνι καθαρισμού προσώπου, πίλινγκ προσώπου ,μάσκα με πράσινο άργιλο, ρόδι και έλαια για βαθύ καθαρισμό, αντιγηρανση και ανάπλαση και άμεσο τσίτωμα τις επιδερμίδας. Επίσης κρέμα προσώπου 24ωρη για ματιά και πρόσωπο για αντιγηρανση, ενυδάτωση, λάμψη και όχι μόνο. Δεν θα μπορούσε να λείψει από την σειρά και αντιηλιακή κρέμα προστασίας με spf 50 ,κρέμα καθαρού φυσικού κολλαγόνου για ενυδάτωση, ανάπλαση, αντιγηρανση και λίφτινγκ προσώπου σε λίγα λεπτά!!!!

Θα ανακαλύψετε επίσης μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για το σώμα, από πίλινγκ, μέχρι αφρόλουτρο και κρέμα σώματος, σε απίθανα αρώματα με απίστευτη αίσθηση που αφήνουν το σώμα φουλ ενυδατωμένο!!!

Δοκιμάστε οπωσδήποτε και το make up που έχουν δημιουργήσει!!!

Λίγα λόγια για τα ημιμόνιμα βερνίκια:

Πρόκειται για προϊόντα νυχιών που έχουν μια υπέροχη σύνθεση στα συστατικά τους ώστε να είναι εύκολα στην χρήση, να έχουν μεγάλη διάρκεια, να εφαρμόζονται εύκολα με την συσκευασία τους, με υπέροχο πινέλο για τέλειο στρώσιμο.

Τα ημιμονιμα βερνίκια με στρογγυλό μπουκάλι των 15 ml για πολλές εφαρμογές:

Τα gel είναι τα builder gel σε 6 αποχρώσεις clear, barbie pink ,pink glitter, milky snow white, white ,nude peach που είναι πολύ ευκολα κατά την εφαρμογή και δεν χρειάζεται λιμάρισμα, ενώ ξεχωρίζουν για την πολύ μεγάλη διάρκεια.

Επίσης σε βαζακι των 30 ml τα Acrylic gel crystal clear ,white,nude pink,milky milky, και nude skin δουλεύετε εύκολα, επίσης διαμορφώνεται γρήγορα, διαρκεί πολύ και έχει μεγάλη αντοχή είναι και για φυσικά αλλά και τεχνητά νύχια και τα δύο.

Τα πινέλα υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη από το πιο μικρό στο πιο μεγάλο έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα κάθε υλικό σε πολύ μικρά η μεγάλα χέρια.

Το “Εκμάθηση Ομορφιάς” σας προσκαλεί για πολλά περισσότερα και για γνωριμία με τις νέες του εταιρείες σε ένα υπέροχο event την Παρασκευή το βράδυ, 21.07 στις 19:00 ,με κεράσματα, dj, εκπτώσεις σε πολλά προϊόντα του που φτάνουν και το -40% και πολλές εκπλήξεις!!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις