ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αnydoctor.gr: Βρες τον γιατρό που χρειάζεσαι εύκολα και γρήγορα

Αnydoctor.gr: Βρες τον γιατρό που χρειάζεσαι εύκολα και γρήγορα

Newsroom

Είναι γνωστό πια στον ιατρικό και όχι μόνο χώρο της χώρας μας, πως η εταιρεία Forthright από την Αθήνα, με παρουσία και στην Λάρισα, είναι ο απόλυτος γνώστης, αλλά και πρωταγωνιστής του ιατρικού marketing, έχοντας στο ενεργητικό της τεράστιες συνεργασίες με γιατρούς, κλινικές και όχι μόνο, οι οποίες κατάφεραν αυξήσουν την αναγνωρισμότητά τους, μέσα από τις τακτικές τις εταιρίας, αλλά και να αυξήσουν τον αριθμό των επισκεπτών στα γραφεία τους και στις κλινικές τους.

Η Forthright, έχοντας πετύχει ήδη τους πρώτους της στόχους, συνεχίζει δυναμικά και συνεχώς αναπτυσσόμενη, αφού πλέον δημιούργησε και μια νέα πλατφόρμα, που κυριολεκτικά διευκολύνει την ζωή μας κάνοντας την αναζήτηση γιατρού μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Ο λόγος για την Anydoctor.gr!

H AnyDoctor είναι μια δυναμική πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών για όλη την Ελλάδα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον ιατρικό χώρο. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί πλέον εύκολα, γρήγορα και απλά να αναζητήσει και να επιλέξει τον ιατρό που επιθυμεί, να διαβάσει αναλυτικές πληροφορίες για το προφίλ του ιατρού, να δει σχετικές αξιολογήσεις και να κλείσει ένα ραντεβού με μόνο τρία ‘κλικ’ (ή τηλεφωνικά).

Μάλιστα μαζί με την είσοδο της πλατφόρμας Anydoctor.gr στις δραστηριότητες της, η εταιρεία δημιούργησε και νέα υπερσύγχρονα γραφεία που δίνουν απεριόριστες δυνατότητες.

Στα νέα της γραφεία μπορειτε να δημιουργήσετε τις δικές σας κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, τις φωτογραφήσεις σας, τα εταιρικά σας βίντεο, τα διαφημιστικά σας spots, τα βίντεο για το κανάλι σας στο Υoutube ή στο Ιnstagram TV.

Σε μια συνολική επιφάνεια 170τμ, μοντέρνα διακοσμημένη για να δημιουργήσετε το δικό σας φωτογραφικό ή κινηματογραφικό project.

Σας παρέχουν:

– 25 τ.μ. white cyclorama box.

– Διαφορετικά backdrops για εναλλαγές στα γυρίσματα. Το white box μπορεί να μετατραπεί, κατόπιν συνεννόησης. σε green key ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα απαιτεί το project σας

– 40 τ.μ. συνολικού ωφέλιμου χώρου studio

– Edit suites για real time editing ή multicamera live streaming.

– Μοντέρνο εξοπλισμό led light, led flash light, tungsten κτλ.

– Χώρους προετοιμασίας, ξεκούρασης, αποδυτήρια, χώρος για make up και μαλλιά, δύο meeting rooms, κουζίνα, wc.

Κάνε κλικ και μπες στη νέα καινοτόμα πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών: https://anydoctor.gr/

Eπικοινωνία με την εταιρεία Forthright

Γραφεία Αθήνα
Σολωμού 4, 153 41
Αγία Παρασκευή
T: 210 6082271

Γραφεία Λάρισα
Παπαναστασίου 98, 412 22
T: 2410 672460

Email
[email protected]

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις