ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτό που συμβαίνει στο Multibrand στον Βόλο, δεν συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα!

Αυτό που συμβαίνει στο Multibrand στον Βόλο, δεν συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα!

Newsroom

Για εμένα το DA Multibrand στην Σπυρίδη 73, ήταν πάντα μέσα στο top 3 των καλύτερων μαγαζιών της πόλης μας.

Όχι επειδή φιλοξενεί τα brand που όλες αγαπάμε, αυτό μπορούν να το κάνουν πολλοί. Κυρίως επειδή πάντα ξεχώριζε για το στήσιμο του χώρου του που διευκόλυνε μια γυναίκα να δει καθαρά της επιλογές που έχει. Δεν ήταν πότε ένα μαγαζί με προϊόντα, με παπούτσια και αξεσουάρ, αλλά ένας χώρος με ψυχή….

Το στήσιμο του καθαρό, όμορφο και δουλεμένο από ανθρώπους που έχουν έμφυτη την υψηλή αισθητική. Οι άνθρωποι του, επίσης άνθρωποι με ψυχή. Χαμογελαστοί, οικείοι και έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν και να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις σύνολα που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Πρόσφατα πέρασα από εκεί για να αγοράσω δωράκια για τις φίλες μου. Πήρα ζώνες Guess!!!! Όμορφο, χρηστικό και….επώνυμο δώρο και πιστέψτε με, αν και αυτό το δώρο εντυπωσίασε, αν και αυτό το δώρο θα μείνει για πάντα στην ντουλάπα τους, δεν μου κόστισε. Κόστισε όσο αν τους έπαιρνα μια μέτριας ποιότητας μπλούζα ή φουλάρι από κάποιο άλλο μαγαζί και χωρίς μάλιστα να είναι ένα επώνυμο δώρο!

Ξέρετε τι παρατήρησα και εντυπωσιάστηκα; Αυτό που συμβαίνει στο DA Multibrand, δεν ξέρω αν συμβαίνει σε άλλα μαγαζιά στην Ελλάδα και αν συμβαίνει, είναι ελάχιστα.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο. Οι επιλογές πάρα πολλές. Από κάθε brand όλη η νέα συλλογή ήταν εκεί και όχι αποσπασμένα κομμάτια. Επίσης δεν είδα ούτε ένα κομμάτι από παλιότερη συλλογή και αυτό αποδεικνύει πως έχουμε να κάνουμε με έναν τύπο επιχειρηματία, που με όποιο κόστος, σέβεται τον πελάτη του και θέλει γι αυτόν μόνο το καλύτερο!

Και ειδικά στις μέρες μας, αυτό πρέπει και να ειπωθεί και να εκτιμηθεί!

Συγχαρητήρια DA Multibrand…είμαστε τυχερές που σε έχουμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις