ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγόρασε πρόπολη Mymeli και πες αντίο στις ιώσεις- Είναι θαυματουργή!

Αγόρασε πρόπολη Mymeli και πες αντίο στις ιώσεις- Είναι θαυματουργή!

Newsroom

Μέλι τρώμε ή θα έπρεπε να τρώμε όλοι…

Μέλι με μέλι όμως διαφέρει και εμείς επιλέγουμε Mymeli, από τον Δημήτρη Τσαμπάζη που γνωρίζουμε πως ανάγει την παραγωγή μελιού σ επιστήμη!

Άλλο μέλι….και το καταλαβαίνεις από την πρώτη μάτια, βλέποντας την πολυτελή συσκευασία του, την προσεγμένη ετικέτα του και τόσα άλλα που δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς ότι πρόκειται για έναν παραγωγό σαν όλους τους άλλους!

Έχει μεράκι, έχει αγάπη και θέλει να σας προσφέρει το πιο αγνό και ταυτόχρονα το πιο νόστιμο μέλι που παράγεται στο μικρό του μελισσοκομείο εκεί στο Πήλιο, από εκεί μέσω του Δημήτρη φτάνει σ εμάς εκτός από το πιο ξεχωριστό και νόστιμο μέλι που έχουμε δοκιμάσει, βασιλικός πολτός και η θαυματουργή πρόπολη!

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της πρόπολης ήταν γνωστές από την αρχαιότητα, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφερόταν και ως μαύρο κερί. Λαοί οι οποίοι ευδοκίμησαν στα παράλια της Μεσογείου χρησιμοποιούσαν την πρόπολη ως φάρμακο, καθώς είχαν διαπιστώσει την αντιφλεγμονώδη δράση της. Ο Ιπποκράτης την σύστηνε για την επάλειψη ελκών και εγκαυμάτων.

Σήμερα η πρόπολη χρησιμοποιείται ευρέως ως φάρμακο και συστήνεται από τους γιατρούς για την αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριδιακή, αντιμυκητιακή, αντιική, αντιοξειδωτική και επουλωτική δράση της, μεταξύ τόσων άλλων θετικών επιδράσεων που έχει στον οργανισμό μας!

Λίγες σταγόνες την ημέρα στο ρόφημα μας και κάνουμε τόσα καλά μαζί στον οργανισμό μας!

Το σημαντικότερο όμως;

Πολεμάμε τον μόνιμο φόβο του χειμώνα!

Τις ιώσεις!

Μπορούμε λοιπόν να προστατευτούμε με πρόπολη και ειδικότερα την πρόπολη του Mymeli, όχι μόνο γιατί είναι πιο οικονομική από αυτή που κυκλοφορεί στο εμπόριο, όχι μόνο επειδή φτιάχνεται από έναν τοπικό παραγωγό, αλλά επειδή στη σύσταση της, είναι πιο ισχυρή, πιο “αληθινή” και καθαρή αν θέλετε, απ όλες τις άλλες…

Με αγαπώ και με προστατεύω με πρόπολη Mymeli!

Φτάνει στο σπίτι μου, μαζί με βασιλικό πολτό που επίσης χρησιμοποιώ μετά από οδηγία του γιατρού μου και το αγαπημένο μου μέλι!

Ζήτα στο Δημήτρη να φέρει και στο δικό σου σπίτι, την ασπίδα σου για τον χειμώνα!

Περισσότερα:
http://mymeli.gr/

Tηλέφωνο:
6944551865

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις