ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έχεις στόλο οχημάτων; Μπορείς να έχεις τον έλεγχο από μακριά όλο το 24ωρο!

Έχεις στόλο οχημάτων; Μπορείς να έχεις τον  έλεγχο από μακριά όλο το 24ωρο!

Newsroom

Μια απίστευτα χρηστική και αναγκαία υπηρεσία, έρχεται να προστεθεί στις πολλές και σημαντικές υπηρεσίες της Κένταυρος Security!

Πόσο σημαντικό θα ήταν για εσένα που όλη σου η περιουσία, όλη σου η επαγγελματική δραστηριότητα έχει να κάνει με τον στόλο τον οχημάτων σου, να έχεις τον απόλυτο έλεγχο τους, όπου και αν βρίσκονται;

Γίνεται; Φυσικά και γίνεται!

Και είναι επίσης μια σημαντική υπηρεσία, που λειτουργεί προληπτικά, ακόμα και όταν δεν μιλάμε μόνο για έναν ολόκληρο στόλο αυτοκινήτων, αλλά και για ένα λεωφορείο. Πόσες φορές έχουμε καταγράψει περιστατικά εγχώρια και όχι μόνο με πειρατείες σε οχήματα;

Για παράδειγμα, θα ένιωθα μεγάλη ασφάλεια σαν γονιός, αν το λεωφορείο που μεταφέρει το παιδί μου από το σπίτι στο σχολείο και το αντίστροφο, ήξερα ότι παρακολουθείτε!

Έχεις στόλο και το σκέφτεσαι; Κακώς, ειδικότερα, όταν μπορείς να κάνεις δική σου αυτή την υπηρεσίας μόνο από 20 ευρώ τον μήνα!

Πάμε να δούμε ειδικότερα πως λειτουργεί:

Μια επαγγελματική λύση για τις εταιρείες που θέλουν να παρακολουθούν τους στόλους τους : εταιρείες μεταφορών, υπηρεσίες ταχυμεταφορών, εταιρείες παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομών, εταιρείες με ομάδες πωλητών, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κλπ.

Σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου τοποθετείται μια μικρή συσκευή που περιέχει ένα δείκτη GPS και μια μονάδα επικοινωνίας GPRS. Αυτή η μονάδα σας επιτρέπει να παρακολουθείται την κίνηση όλων των οχημάτων: που βρίσκονται τώρα, που βρίσκονταν πριν, ποτέ ξεκίνησαν τη διαδρομή τους, που σταμάτησαν και για ποσό χρόνο κλπ.

Μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα οχήματα σας 24 ώρες την ημέρα, καθώς η θέση και τα δεδομένα των αισθητήρων τους λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, διαθέτει πολλά πρόσθετα στα οποία περιλαμβάνεται ένα πλήρες σύνολο συναγερμών και αναφορών, διαχείριση εργατικού δυναμικού, οδηγική συμπεριφορά, διαχείριση κόστους, έλεγχος καυσίμων και αυτόματη αναγνώριση οδηγού, μεταξύ άλλων.

Περισσότερα για την Κενταυρος Security: http://www.kentavrossecurityservices.gr/el/

Λαρίσης 104, Βόλος | Τηλ. +30 24210 84232 | [email protected] | www.kentavrossecurityservices.gr

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις