ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άμεσο και σοκολατένιο μαύρισμα; Η Ναταλία, έχει το μυστικό στα χέρια της!

Άμεσο και σοκολατένιο μαύρισμα; Η Ναταλία, έχει το μυστικό στα χέρια της!

Newsroom

Αχ αυτό το Ναταλάκι μας….η ιέρεια του καλοκαιριού μας κάθε χρόνο, αφού είναι αυτή που μας δίνει απάντηση σε όλες μας τις ανάγκες και μάλιστα με πολλές-πολλές επιλογές!

Και φέτος τα πιο ενυδατωμένα, τα πιο λαμπερά, τα πιο μυρωδάτα και μαυρισμένα κορίτσια, είναι αυτά του Φρου Φρου και Αρώματα!

Έχω λατρέψει την δική της χειροποίητη σειρά προϊόντων από mist, λαδάκια ενυδάτωσης, με γκλίτερ της επιλογής μας, άρωμα της επιλογής μας και δείκτη προστασίας, όπως και την δική της κρέμα ενυδάτωσης με γκλίτερ και παγέτα!!!

Όλα τα προϊόντα φτιαγμένα στα μέτρα μας και με βάση τα δικά μας θέλω!

Έχω λατρέψει επίσης όλα της τα προϊόντα που δίνουν στα κορίτσια μας που δεν είναι μαυρισμένα, μαυρισμένη όψη και λάμψη στο λεπτό με ειδικά προϊόντα που βρίσκουμε στη Ναταλία μας και που δεν αφήνουν λεκέδες στα ρούχα!!!!

Όμως ας μη γελιόμαστε κορίτσια, αυτό που όλες αγαπήσατε πολύ και αυτό το προϊόν στ οποίο θα εθιστείτε αν το δοκιμάστε είναι τα λαδάκια Tiki Tahiti, που προσφέρουν το πιο άμεσο και σοκολατένιο μαύρισμα που είχες ποτέ!!!

Με γκλίτερ για εμάς που το αγαπάμε και χωρίς γκλίτερ, που συνήθως το επιλέγουν οι άντρες της παρέας!

Και επειδή όλες μας θέλουμε να έχουμε ποθητή, λαμπερή όψη, με γυαλάδες και βελούδινη υφή, μα κυρίως ν αφήνουμε το άρωμα μας όπου και να πηγαίνουμε, το Φρου Φρου και Άρώματα, στην Αντωνοπούλου 46….είναι μονόδρομος!!!!

Σ ευχαριστούμε Ναταλία μας για ακόμα ένα καλοκαίρι!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις