ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άθληση και διασκέδαση στη θάλασσα; Βρες εκεί ότι χρειάζεσαι!

Άθληση και διασκέδαση στη θάλασσα; Βρες εκεί ότι χρειάζεσαι!

Newsroom

Citimarine Stote το πλέον εξειδικευμένο μαγαζί ναυτιλιακών ειδών στη πόλη μας, για λιανική και χονδρική πώληση!

Είτε είσαι επαγγελματίας του χώρου, είτε όχι, αλλά θες να ζήσεις όμορφες εμπειρίες φέτος το καλοκαίρι με την οικογένεια σου…το Citimarine Srore πρέπει να είναι ο προορισμός σου!

Σ έναν χώρο που εκτείνεται σε 150τμ, με ανθρώπους που είναι καλοί γνώστες του αντικειμένου, με μεγάλη εμπειρία, μπορείτε να βρείτε ότι χρειαστείτε για τη βάρκα ή το σκάφος σας και φυσικά μπορείτε ν αγοράσετε καγιάκ, κανό και soup για να περνάτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας στην θάλασσα ή ν ακολουθήσετε το αγαπημένο σας χόμπι!

Kαι μάλιστα χωρίς να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη αφού όλα του τα προϊόντα θα τα βρείτε ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ακόμα καλύτερες και από αυτές που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο!

Αρκεί να τους γνωρίσετε και να τους συγκρίνετε για να καταλάβετε πόσο τυχεροί είμαστε, που τους έχουμε στην πόλη μας!

Κανό; Καγιάκ; Soup;

Eίτε είσαι προχωρημένος, είτε αρχάριος εκεί θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει για να γυμναστείς στην θάλασσα, για να ψαρέψεις ή απλά για να διασκεδάσεις, μόνος, με παρέα ή ακόμα καλύτερα με τα παιδιά σου!

Μάθαμε πως οι πωλήσεις των soup και των κανό και καγιάκ, φέτος έκαναν θραύση και όλο και περισσότεροι Βολιώτες τα επιλέγουν για διασκέδαση και άθληση στη θάλασσα!

Ένας οικονομικός τρόπος, να κάνεις καλό στην υγεία σου, να γελάσεις, να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά στην παραλία που εσύ θα επιλέξεις!

Στο Citimarine Store, θα βρείτε όλα τα παραπάνω, όπως και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να έχετε ασφάλεια και μια ολοκληρωμένη εμπειρία!!!

Και αν δεν θες να τραβάς κουπί, μπορείς να βάλεις μηχανούλα, ώστε εσύ ξεκούραστος να ψαρεύεις ή να χαλαρώνεις….

Θα βρεις τα πάντα. Μίλα τους για τις ανάγκες σου, πες του για το επίπεδο της άθλησης σου ή τι ακριβώς θέλεις και αυτοί θα σου προτείνουν το κατάλληλο για εσένα, αφού οι προτάσεις τόσο για αρχάριους, όσο και για προχωρημένους….είναι ατέλειωτες!

Φέτος το καλοκαίρι μας και οι δυνατές εμπειρίες, ξεκινούν….από το Citimarine Store στα Παλιά και στην Πυράσσου 5Α.

Καλό καλοκαίρι…..Βολιωτάκια!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις