ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πως ένα μαγαζί στον Βόλο κατόρθωσε να γίνει επίκεντρο όλης τη χώρας με ρεκόρ πωλήσεων!

Πως ένα μαγαζί στον Βόλο κατόρθωσε να γίνει επίκεντρο όλης τη χώρας με ρεκόρ πωλήσεων!

Newsroom

Είναι ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος και μας ξενάγησε στο πετυχημένο Mythic Vault, που πρόσφατα μεταφέρθηκε Ερμού με Χατζηαργύρη στον Βόλο!

Μαθαίνουμε με χαρά, πως με πολλή αγάπη γι αυτό που κάνουν, καταφέρνουν να έχουν φτιάξει ένα φυσικό κατάστημα, που υποστηρίζεται συγχρόνως από το eshop τους κάνοντας εκατοντάδες πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε συλλέκτες, όσο και σε ανθρώπους από 4ων έως 104ων χρόνων!

Εσύ τι γνωρίζεις γι αυτό το κατάστημα, που εξειδικεύεται στα παιχνίδια και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες;

Πάμε να δούμε ποιοί είναι; Γιατί γιορτές έρχονται και είμαι βέβαιη πως θα σου δώσουμε ιδέες για σπάνια δώρα, ξεχωριστά, ιδιαίτερα και μοναδικά, που θα ξεσηκώσουν αναμνήσεις και θα μοιράσουν χαμόγελα σε όσους αγαπάς!

“Το «Mythic Vault» είναι ένα κατάστημα που ειδικεύεται στην πώληση συλλεκτικών προϊόντων και παιχνιδιών όπως Trading Card Games, Επιτραπέζια Παιχνίδια, Role Playing Games, Funko POP!, Figures, Statues και διάφορα άλλα συλλεκτικά αντικείμενα. Επικεντρώνεται επίσης σε επιτραπέζια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και παιχνίδια φαντασίας, ενώ παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από διακοσμητικά αντικείμενα και είδη δώρων που σχετίζονται με τον κόσμο της λατρείας και της ποπ κουλτούρας. Χρησιμοποιώντας την εμπλουτισμένη ιστοσελίδα www.mythicvault.com, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε το παιχνίδι που ταιριάζει σε εσάς και την ομάδα σας ή το δώρο που θα θέλατε να κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Προσφέροντας παιχνίδια, συλλεκτικά αντικείμενα και εμπορεύματα από διάφορες εταιρείες, μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Μεταξύ των παιχνιδιών φαντασίας και στρατηγικής, μπορείτε να βρείτε παιχνίδια από τις μεγαλύτερες επωνυμίες του κόσμου όπως Pokémon, Bandai, Konami, Hasbro, Wizards Of the Coast, Fantasy Flight, Square Enix, Funko, Chessex και διάφορα άλλα.”

Που μπορούμε να τους βρούμε:

“Μπορείτε επίσης να μας βρείτε σε πλατφόρμες πώλησης μεμονωμένων καρτών (μονές κάρτες) όλων των TCG (Pokémon, Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh, Dragon Ball, Digimon, Flesh & Blood, Final Fantasy, Cardfight!! Vanguard, Metazoo , My Hero Academia, One Piece, κ.λπ.), όπου λειτουργούμε έναν αποκλειστικό δεύτερο όροφο για αυτήν την υπηρεσία στο κατάστημά μας.

Εκτός από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να μας βρείτε στη φυσική μας τοποθεσία στον Βόλο, Ερμού 105 – Χατζηαργυρή, όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σας και να ξεναγηθείτε στον κόσμο του gaming και της φαντασίας.

Επιπλέον, ο φυσικός μας χώρος φιλοξενεί εκδηλώσεις και τουρνουά, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας και των καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που παρέχουμε.”

Πάτα εδώ και δες αναλυτικά τα πάντα στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα: https://mythicvault.com/

Εμείς θα επιστρέψουμε στο κατάστημα για να γνωρίσουμε την υπόλοιπη ομάδα και να σας δώσουμε πολύ πιο συγκεκριμένες προτάσεις για παιχνίδια, διακοσμητικά και όχι μόνο, για εσάς και όσους αγαπάτε!

Τηλέφωνο: 2421028895

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις