ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Λαμπερά εγκαίνια με Λάκη Γαβαλά για το Kayak Woman στον Βόλο!

Λαμπερά εγκαίνια με Λάκη Γαβαλά για το Kayak Woman στον Βόλο!

Newsroom

Tα εγκαίνια του πραγματοποίησε το Κayak Woman στην Γκλαβάνη μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, που φιλοξενεί μερικά από τα σημαντικότερα, πιο δημοφιλή και αγαπημένα brand στον χώρο της μόδας.

Η ιδιοκτησία είχε πραγματικά οργανώσει τα πάντα καταπληκτικά, με την πολύτιμη βοήθεια της εταιρείας παραγωγής Prodact Shows και οι παρευρισκόμενοι, δεν σταμάτησαν να δίνουν τα συγχαρητήρια τους για το στήσιμο των μαγαζιών, αφού στον ίδιο δρόμο και ακριβώς απέναντι υπάρχει και αντρικό μαγαζί πάνω στην ίδια φιλοσοφία, αλλά και για την φιλοξενία την ημέρα των εγκαινίων, με κεράσματα, αλμυρά και γλυκά όπως και δροσερά κοκτέιλ.

Την παράσταση έκλεψε με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα ο Λάκης Γαβαλάς που με ιδιαίτερη χαρά βρέθηκε στον Βόλο για να τιμήσει με την παρουσία του τα εγκαίνια του Kayk Woman και τον φίλο του Βασίλη Κόκκοβα, που εκτιμά πολύ για την προσπάθεια που κάνει. Μάλιστα σε δηλώσεις του επισήμανε πόσο σημαντικές είναι οι επενδύσεις του τόσο στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, όσο και σε μικρότερες πόλεις όπως ο Βόλος.

Ο Βασίλης Κόκκοβας, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, που το ταξίδι του στην πόλη της καρδιάς του, όπως ανέφερε, μετρά ήδη 22 χρόνια επιτυχίας και συνεχίζουν πάντα με γνώμονα την υψηλή αισθητική, τα μεγάλα brand και την άρτια εξυπηρέτηση που χαρίζει στον πελάτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Aπό τις στιγμές που η πόλη μας….θα θυμάται!

Καλές δουλειές Kayk Woman!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις