ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κάτι σαν balayage ή balayage από το Dx Hair Play; 15+1 balayage που θα λατρέψεις!

Κάτι σαν balayage ή balayage από το Dx Hair Play; 15+1 balayage που θα λατρέψεις!

Newsroom

Το Dx Hair Play, με τον Δημήτρη και την Χριστίνα στο τιμόνι και μια δεκαμελής ομάδα έμπειρων και άξιων κομμωτών, έχει καταφέρει όχι μόνο να πρωταγωνιστεί στις επιλογές των Βολιωτών, αλλά να γίνεται προορισμός για τεχνικές εργασίες από κάθε άκρη της χώρας μας.

Ειδικότερα έχουμε συναντήσει στο κομμωτήριο, κόσμο απ όλη την Ελλάδα, βόρεια και νότια, ακόμα και από το εξωτερικό, κυρίως για προσθετική μαλλιών (tapes) και την τεχνική balayage!!!!

Balayage από balayage διαφέρει, όπως και κομμωτήριο, από κομμωτήριο. Πέρα όμως από τα υπέροχα φαινομενικά αποτελέσματα στα μαλλιά κάθε γυναίκας, το σημαντικότερο και ο λόγος που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, είναι ότι γίνεται με τέτοιο τρόπο η κάθε εργασία που δεν βλάπτει την τρίχα. Ασχολούνται για ώρες με την κάθε γυναίκα ξεχωριστά, χωρίς να τους νοιάζει ο κόπος ή χρόνος, με μόνο στοίχημα το τέλειο αποτέλεσμα και την υγεία των μαλλιών. Δεν τους ενδιαφέρει να βγάλουν περισσότερα κεφάλια, να εξυπηρετήσουν περισσότερες πελάτισσες, κάθε μια από εμάς, γι αυτούς είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και διαθέτουν απεριόριστη υπομονή μέχρι το τέλειο αποτέλεσμα.

Επίσης, το γεγονός ότι φροντίζουν τόσο οι ίδιοι, όσο και η ομάδα τους συνεχώς να βελτιώνονται και να εξελίσσονται, παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις και κάνοντας μόνιμα και σεμιναριακά μαθήματα δίπλα στους καλύτερους της χώρας μας, αλλά και του κόσμου, τους δίνει το αβαντάζ να είναι πάντα μπροστά, παίζοντας στα δάχτυλα κάθε κομμωτική εξέλιξη!

Aν λοιπόν σκέφτεσαι να κάνεις μια μεγαλύτερη ή μικρότερη αλλαγή, τότε ξέρεις ότι πρέπει να τους εμπιστευτείς….και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Θα τους βρεις, Αναλήψεως 132 με Σπυρίδη

Τηλέφωνο: 24210 52194

Δες 15+1 μόνο από τα εκατοντάδες πετυχημένα balayage τους:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις