ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θερινά μαθήματα Αγγλικών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες!

Θερινά μαθήματα Αγγλικών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες!
Newsroom

Newsroom

Ξέρω πως πολλές από εσάς, νιώσατε χαρά και ανακούφιση διαβάζοντας τον τίτλο αυτού του θέματος. Αφού όσες μανούλες έχετε παιδάκια με μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, δυσαναγνωσία, διάσπαση προσοχής, υπερκινητικότητα και μειωμένες επιδόσεις, έχετε ψάξει πολύ για να βρείτε κάποιον καθηγητή Αγγλικών, ειδικό και πιστοποιημένο πάνω σε αυτό.

Ναι, υπάρχουν πολλοί που αναλαμβάνουν, αλλά ειδικά εσείς που ψάχνεστε πολύ, ξέρετε ότι δεν υπάρχει η εξειδικεύση που χρειάζεται.

Yπάρχει όμως στον Βόλο και είμαστε τυχεροί γι αυτό η κυρία Ειρήνη Παλάσκα, που λάτρεψα και θαύμασα για το μεράκι, την αγάπη και την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει την δουλειά της και το πρόγραμμα Englexia.

Η Ειρήνη είναι Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας και δημιουργός του προγράμματος Englexia στον Βόλου, που εστιάζει στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Η Ειρήνη όντας καθηγήτρια για περισσότερο από 15 χρόνια, αντιλήφθηκε πως υπάρχουν διαφορετικά παιδιά. Όχι παιδιά που δεν μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά παιδιά που χρειάζονται άλλη προσέγγιση.

Έχοντας το αίσθημα της ευθύνης απέναντι σε αυτά τα παιδιά και αγαπώντας πολύ την δουλειά της, ειδικεύθηκε στις μαθησιακές δυσκολίες στις ξένες γλώσσες, φέρνοντας μια πολύ καινοτόμα και ολιστική μέθοδο διδασκαλίας στην πόλη μας, για την οποία και βραβεύτηκε ως “δασκάλα της χρονιάς” σε παγκόσμιο διαγωνισμό από τον Βρετανικό Οργανισμό “Nessy”!

Με βασικό στόχο οι μαθητές να πιστέψουν στον εαυτό τους και ν αγαπήσουν την μάθηση και τα Αγγλικά, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και σ ένα χώρο με υπερσύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία, όπως όλα δείχνουν η προσπάθεια ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, αφού δεν είναι λίγα τα παιδιά, που όχι απλά μαθαίνουν Αγγλικά, αλλά παίρνουν τα πτυχία τους στα χέρια τους γεμίζοντας χαρά και αυτοπεποίθηση!

Yπάρχει τρόπος, υπάρχουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι, μένει να τους εμπιστευτείτε!

Όχι, δεν είναι αργά, δεν πέρασε η χρονιά—- ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ στα τμήματα του προγράμματος Englexia στα Φροντιστήρια Papakiritsi στον Βόλο!

Κολοκοτρώνη 19, Βόλος

Τηλέφωνο: 693 249 3141

Facebook: https://www.facebook.com/englexia/

Instagramhttps://www.instagram.com/engle_xia/?hl=en

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις