ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όταν στο μετρό της Αθήνας ακούς Γ.Πάγκαλο και “Χίλια Μυστικά”!

Όταν στο μετρό της Αθήνας ακούς Γ.Πάγκαλο και “Χίλια Μυστικά”!

Newsroom

Και ενώ περιμένεις το μετρό ανυποψίαστη, αρχίζεις και σιγοτραγουδάς….γιατί η διπλανή παρέα έχει βάλει μουσική στο κινητό και το τραγούδι που ακούς σου είναι γνώριμο και αγαπημένο!!!

Όχι, δεν συνειδητοποίησα αμέσως ότι είμαι στην Αθήνα και ακούω Γιώργο Πάγκαλο και “Χίλια Μυστικά”!!!!

Και ήταν και non stop αφού τα κορίτσια, το έβαζαν ξανά και ξανά, δεν το χόρταιναν!!!

Της πλησίασα και όλο καμάρι τους είπα, πως ο τραγουδιστής Γιώργος Πάγκαλος, αλλά και ο ο άνθρωπος που έγραψε την μουσική Τόλης Κόκκινος, είναι Βολιώτες!!!!

Είναι βέβαιο πως αυτό το τραγούδι, θα εκτινάξει την ήδη πετυχημένη πορεία τους δικού μας Γιώργου, που από Σεπτέμβρη τον περιμένουν τα ωραιότερα, αφού μαθαίνουμε ότι του ζητούν συνεργασία πολύ σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ ταυτόχρονα ήδη έχει κλείσει μετά από προτάσεις πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις σε λατρεμένες και πετυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης!

Η επιτυχία του δεν κρύβει “χίλια μυστικά”…. ήταν βέβαιο και θέμα χρόνου να έρθει, με τόσο ταλέντο, με τόση σκληρή δουλειά, με το ήθος και την ταπεινότητα που χρονια τώρα χαρακτηρίζουν την καλλιτεχνική πορεία του Γιώργου!

Μμμμ νομίζω πως θέλω να μάθω γι αυτόν πολλά περισσότερα και είμαι βέβαιη πως αν και τον ζητούν από παντού, θα μας χαρίσει και εμάς μια συνέντευξη!

Είμαστε περήφανοι πολύ για εσένα Γιώργο!

Απολαύστε το…να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις