ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σπύρος Τσουρής: Μιξάρει, μόνο επιτυχίες!

Σπύρος Τσουρής: Μιξάρει, μόνο επιτυχίες!

Newsroom

Ένας από τους νεότερους Dj της γενιάς του, που κατάφερε από τον πρώτο κιόλας διάστημα της επαγγελματικής ενασχόλησης με την μουσική, να ξεχωρίσει, να κάνει επιτυχίες και τα remix του να παίζουν στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας μας!

Αυτός είναι ο Σπύρος Τσουρής, που εμείς οι Βολιώτες έχουμε τη τύχη να τον απολαμβάνουμε σ ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του Βόλου, στο Enzo!

Tαυτόχρονα, ο Σπύρος βρίσκεται μονίμως στον δρόμο ή πίσω από τα deck’s αφού θα τον βρεις τόσο στο Βαρελάδικο, στη Λάρισα απ όπου κατάγεται, αλλά και σε πολλά ακόμα μαγαζιά ανά την Ελλάδα, ως quest Dj!

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως ότι μιξάρει….γίνεται επιτυχία!

Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα club της Θεσσαλονίκης, με πασίγνωστους καλλιτέχνες, που επιθυμούν τα remix τους να έχουν την υπογραφή του, ενώ ο Σπύρος, ετοιμάζει και άλλες πολλές και δυνατές επιτυχίες!

Έχοντας ήδη συνεργαστεί παρά το νεαρό της ηλικίας του με την Κ.Στικούδη, την Ελένη Χατζίδου, την Σάσα Μπάστα, τον Άκη Δέξιμο, τον Κώστα Δόξα και πολλούς αναγνωρισμένους ακόμα καλλιτέχνες και κάνοντας θραύση με το νέο του remix στο τραγούδι “‘Ελα-Έλα” της Λένας Ζευγαρά (κοντεύει να φτάσει τις 3 εκατομμύρια προβολές στο youtube), που είδαμε τον Νίκο Μουτσινά να το αποθεώνει, μέσα από την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ, το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό….

Σπύρος Τσουρής…να τον θυμάστε, γιατί θα μας απασχολήσει πολύ!

Aκολούθησε τον και χόρεψε στον ρυθμό του:

Facebook:
https://www.facebook.com/Spyros-Tsouris-Official-795245187220323/

Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCbXG1HCCOO0CwvdWMfb3Aiw

Instagram: spyros_tsouris_official

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις