ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ: Βολιώτες μουσικοί ενώθηκαν και μας συγκινούν σ ένα τραγούδι!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ: Βολιώτες μουσικοί ενώθηκαν και μας συγκινούν σ ένα τραγούδι!

Newsroom

Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους Βολιώτες καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην δημιουργία και στην ερμηνεία ενός “βολιώτικου” τραγουδιού….υπό τον τίτλο: “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ”!

Το αποτέλεσμα μαγικό και συγκηνιτικό!

Για να μην παραλείψουμε κανέναν, πριν μοιραστούμε μαζί σας το υπέροχο αποτέλεσμα, θέλω να δούμε όλα τα ονόματα όσων συμμετείχαν μέσα από την ανάρτηση του Βολιώτη ερμηνευτή και στιχουργού Γιώργου Μόσχου!

” Μια ιδέα μου η οποία έγινε πραγματικότητα.. σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας! Έγινε λοιπόν με μεράκι αγάπη και με πολλούς συναδέλφους και φίλους! Θέλω να ευχαριστήσω και από εδώ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την ιδέα μου..Τον Μαέστρο Στέργιο Ρεντζούλη για την μουσική του και τις υπέροχες πινελιές του..τον Γιώργο Καλοβιδούρη και τον Κωνσταντίνο Παπαδήμο για την τεχνολογική υποστήριξη και την τεράστια υπομονή τους!!! Συμμετείχαν οι: Ακρίβου Μάγδα – Καψάλης Βαγγέλης – Κουφογάζου Ίριδα – Πάγκαλου Αίντα – Πάγκαλος Γιώργος – Ρήγας Νεκτάριος – Σκοτίδας Θωμας..που με την μοναδικότητα τους έδωσαν ήχο, χρώμα και εικόνα ο καθένας με τον δικό του τρόπο! Ελπίζω λοιπόν με αυτο το τραγούδι να σας δώσουμε μια αχτίδα ελπίδας..! Καλη ακρόαση… Γιώργος Μόσχος. “

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις