ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καταγγελία: 18′ να διασχίσεις την Δημητριάδος-Κινδυνεύουμε!

Καταγγελία: 18′ να διασχίσεις την Δημητριάδος-Κινδυνεύουμε!

Newsroom

Λάβαμε την παρακάτω καταγγελία και την δημοσιεύουμε όπως ακριβώς έφτασε σ εμάς:

Καλησπέρα σας. Μεταξύ των υπόλοιπων καταγγελιών σας, θέλω να καταγγείλω κάτι που σχεδόν όλοι έχουμε ζήσει στη πόλη μας. Μιλάω για το κυκλοφοριακό και το μόνιμα παράνομο παρκάρισμα που μπορεί να στοιχίσει ακόμα και τις ζωές μας και δεν λένε μερικοί να το καταλάβουν. Χθες έκανα να διασχίσω την Δημητριάδος τουλάχιστον 18′. Κινδυνεύουμε!

Παρκαρισμένα αριστερά παράνομα, παρκαρισμένα στη δεξιά πλευρά, αλλά και πολλά μηχανάκια στη δεξιά πλευρά, τα λεωφορεία να κορνάρουν, οι ταξιτζήδες να κορνάρουν, αφού η λωρίδα τους είχε κλείσει και ο πιο κεντρικός δρόμος της πόλης να λειτουργεί μια μια λωρίδα κυκλοφορίας στην οποία εκτός από οχήματα δικά μας, μπήκα και τα λεωφορεία!!!!!

Και ερωτώ, αν εκείνη την ώρα ήθελε να περάσει ένα πυροσβεστικό, ένα ασθενοφόρο τι θα γινόταν; Αν το δικό σου το παιδί, εσένα που ήσουν παρκαρισμένος παράνομα, ήταν μέσα στο ασθενοφόρο και η ζωή του κινδύνευε και το κάθε λεπτό είχε αξία, πως θα ένιωθες που συνέβαλλες στο να καθυστερήσει το ασθενοφόρο;

Έλεος δηλαδή, τόσα πάκρινγκ έχει η πόλη. Λεωφορεία έχει η πόλη για μετακινήσεις. Δεν ζούμε και στην Αθήνα.Πιο γρηγορα φτάνεις με λεωφορειο και κινεισαι μεσα στη πόλη. Πιο ήσυχος είσαι αν είσαι σε πάρκινγκ, ούτε φοβάσαι μη βρεις το αυτοκίνητο σου χτυπημένο, ούτε αν θα στο πάρει ο γερανός, ούτε αν θα πληρώσεις το 80αρι της κλήση!

Ήσυχος εσύ, πιο ήρεμος και λιγότερο αγχωμένος και μια πόλη με σωστή κυκλοφορία και χωρίς κίνδυνο στη μετακίνηση!

Δηλαδή τα περιμένουμε όλα από τη Διοίκηση;

Είναι ευθύνη σου και ευθύνη μου να μη ζούμε αυτό το μπάχαλο. Το επικίνδυνο μπάχαλο!

Ευχαριστώ!”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις