ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

O άνθρωπος που μπορεί ν αλλάξει τη Ν.Ιωνία!

O άνθρωπος που μπορεί ν αλλάξει τη Ν.Ιωνία!

Newsroom

Μια από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες αυτών των εκλογών για τη Ν.Ιωνία είναι ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Βάτσος.

Με μεγάλη εμπειρία στη ζωή και στον επαγγελματικό στίβο, αλλά με νέα μυαλά, ένας άνθρωπος αεικίνητος που πρωτοστάτησε στη δουλειά του με πολλές καινοτομίες και επιτυχίες ως ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων, νιώθει την ανάγκη πια ως συνταξιούχος να εξαντλήσει την δοτικότητα και την δημιουργικότητα του για τον τόπο του, τη Ν.Ιωνία.

Αναμφισβήτητα τις ικανότητες τις έχει και γι αυτό ξεχώρισε τόσα χρόνια ως επαγγελματίας έχοντας φτιάξει ένα όνομα συνώνυμα της συνέπειας, της επιτυχίας και της εμπιστοσύνης.

Στόχος του είναι να προσφέρει στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας για τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών, στις οποίες έχει μεγάλη εμπειρία.

Ο Κωνσταντίνος Βάτσος και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι τον γνωρίζουν ως άνθρωπο και ως επαγγελματία, είναι ο άνθρωπος που πάντα με προσήλωση και πολλή δουλειά τους στόχους του, τους κερδίζει!

Ζητά λοιπόν τη στήριξη σας, για να κερδίσει ακόμα ένα στόχο, να βοηθήσει να γίνει η Ν.Ιωνία, η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε!

Καλή επιτυχία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις